MAINOS
Koti TEEMANA C

TEEMANA: C

Taas mittelöidään Suomen parhaan sommelierin samppanjasapelista! Kisa on tänä vuonna mielenkiintoisempi kuin koskaan, sillä nyt kilvoitellaan kolmessa eri osakilpailussa ja kolmessa eri kaupungissa: Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Helsinki on jo taituroitu, seuraava tulikoe järjestetään Tampereella 20.4.
Kuppilan systeemi on kotoinen ja perin edullinen vaikka ollaan aivan Tampereen keskustassa. Valittavissa on salaattia, keittoa ja vieläkin ruokaisampi lämmin vaihtoehto. Lisäksi on omatekoista leipää sekä makeita herkkuja. Kevyempää vatsantäytettä kaipaava kauhoo lautaselleen salaatin, nälkäinen syö alle kympillä koko armaan setin alkusalaatteineen, soppineen, leipineen sekä sapuskoineen.
Lonely Planet on julkaissut nettisivuillaan listauksen niistä suomalaisravintoloista, joita se suosittelee. Matkakirjajätin Restaurants in Finland -sivun ensimmäisessä näkymässä on 16 ravintolan katras, jossa komeilee mm. Gastropub Tuulensuu. Alempaa listalta löytyy muitakin tamperelaisravintoloita.
Vuoden Nuori sommelier- ja Nuori kokki -kisaajat olivat tulessa Rovaniemellä 31.1.2015. Sommelier-kisassa upeasti voittajaksi suoriutui tamperelaisravintola C:ssä työskentelevä Heidi Mäkinen. Vuoden Nuori kokki taas on turkulaisessa ravintola Smörissä työskentelevä Laura Virolainen. Onnittelemme taitureita!
Michelin-opas saa 15.12. pohjoismaisen kilpailijan, kun uusi ravintolaopas White Guide Nordic esittelee 250 pohjolan parasta ravintolaa. Kokonaislistaus on jo paljastettu. Suomalaisravintoloita sieltä löytyy 38. Ravintoloista 30 rankataan vielä paremmuusjärjestykseen Top 30 Nordic -listalle.
Tamperelaisen ravintola C:n Heidi Mäkinen taituroi tiensä komeasti kolmanneksi 12.10.2014 Tukholmassa järjestetyissä arvostetuissa Pohjoismaiden sommelierkisoissa.
Ravintola C ja armas C'atering avaavat lähipäivinä Tuomiokirkonkadun Armaksen tiloihin uuden ravintolan, armas Kuppilan.
Tampereen ravintoloissa ollaan viinien ja hiukan muidenkin juomien vietävinä keskiviikkona 8.10. Mielenkiintoinen juomien maahantuonti- ja myyntiyritys Moestue & Cask järjestää yhteistyössä Hellan & Huoneen sekä Ravintola Piemonten kanssa laatujuomien syleilyyn uppoutuvan päivän. Myös niine ruokaisine herkkuineen.
Ravintola C:ssä pääsee viehtymään hurmaavista viineistä 23.9. tavallaan tuplaten, kun ravintolassa järjestetään Double Wine Maker Dinner. Illan aikana kaksi mielenkiintoista viinintekijää Itävallasta ja Espanjasta kertoo luomuksistaan. Niiden kanssa nautiskellaan Ilkka Isotalon viineille loihtimia annoksia.
Suomen Paras Sommelier rankattiin 1.9.2014 Ravintola Murussa, kun Suomen Sommelierit Ry:n järjestämän kilpailun tiukka finaalimittelö oli ohitse. Voiton vei Markku Niemi Murusta, toiseksi tuli Heidi Mäkinen C:stä ja kolmanneksi sijoittui Katrina Laitinen Demosta.
Raaka-aineiden aatelinen jo antiikin ajoilta asti on jälleen valmiina herkuteltavaksi. Tryffelit ovat siis saapuneet hurmaamaan herkuttelijansa kaupungin ravintoloissa. Berthassa, C:ssä ja Tiiliholvissa tryffeleitä nautiskellaan jo nyt, Piemontessa marraskuun alkupuolella.
Maanantaina 1.9. joku kuudesta kovan luokan ammattilaisesta pokkaa tahi niiaa itselleen Suomen Paras Sommelier 2014 -tittelin, kun Suomen Sommelierit -yhdistys järjestää kilpailun Haaga-Helia AMK:n Haagan yksikössä ja Ravintola Murussa.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä