Christina  C 2
Kotiruokalounas Tampereen keskustassa

Ravintola C:n ja armas C’ateringin porukka avaa lähipäivinä Tuomiokirkonkadun Armaksen tiloihin uuden ravintolan, armas Kuppilan.

– Muistatteko ajan, kun baareissa tarjottiin ruokaa? HM-baari joutui historiaan ja baarista tulikin alkoholeihin keskittyvä ravitsemusliike. Mietimme, että mikä olisi nykypävänä oiva sana ruokaa tarjoavalle yritykselle. Sellaista oikeaa, itse tehtyä ruokaa, mutta ilman mitään kikkailua. Päädyimme Kuppilaan, Christina Suominen kertoo.

Osoitteessa Tuomiokirkonkatu 17 alkavat Kuppilan kasarit ja kattilat kuumeta ihan lähipäivinä. Tarjolla on lounasta: salaatti, keitto ja yksi lämmin ruoka. Syödä voi joko paikan päällä tai napata annoksen mukaansa. Lounas maksaa 8,40 euroa. Kahveeta ja pullaakin on.

– Lisäilemme pikkuhiljaa tuotteita kysynnän mukaan. Aamiaisestakin on ollut puhetta. Vielä ei ole alkoholilupia, mutta ne ovat työn alla.

Illalla koko pikkuravintolan voi vuokrata yksityiskäyttöön. Silloin tarjotaan illallisia C:n tai armas C’ateringin tyyliin.

Paikan lupsakka nimi herättää mielikuvia ja kysymyksiä. Oliskoos jopa niin suuria kysymyksiä, että pitää lähtee kattoon?

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy