MAINOS
Koti TEEMANA Arto Rastas

TEEMANA: Arto Rastas

Kotoisassa avokeittiössä häärii kaksi kokkia. Vieraat istuvat salissa ja seurailevat puuhia kuin kylästelijät isäntäväen kokkailua. Pian pöytiin kannetaan värikkäitä Välimeren...
Arto Rastaan runsaan jouluisesti sisustettu Pop Up Jouluravintola on nyt valloittanut vanhan Boxing Bingon tilat Aleksanterinkatu 26:ssa. On helinää,...
Päivitetty 27.11.2015Aleksanterinkatu saa melkoista tonttuvipinää punttiin, kun keittiömestari-ravintoloitsija Arto Rastas pistää jouluisen pop up -ravintolan pystyyn osoitteessa Aleksanterinkatu 26....
Kansainvälisenä Rôtisseurs-kilpipäivänä 25.9. Chaîne des Rôtisseurs -järjestö kokkasi tapahtumia ympäri maailmaa. Kilvet kalisivat myös Tampereen Suomalaisella Klubilla, jonne kokoontui...
Arto Rastaan Pop Up -Hurlumhei on neljä päivää, neljä erilaista 5 euron pop up -päräytystä. Street foodia, keittiömestarin parhaita...
Tiesitkö, että Itsenäisyydenkadun Bar Burrito vinssaa veikeästi burritoja viereiselle Klubille? Klubin terassilla paistatellessa voi siis haukkailla menemään niin isoja kuin uusia pikkuisiakin burritoja.
Rapuja Tampereella: Taas eletään saksiniekkaista aikaa. Rapuja on siis saatavilla ja Arto Rastaan Bistro LePotissa vieläpä poikkeuksellisen edulliseen hintaan, vain...
Pohjoismainen keittiö puhtaine raaka-aineineen surffaa suosionsa aallonharjalla. Sen sai pitkälti aikaan Noma, tuo jo neljästi maailman parhaaksi valittu ja tinkimättömästi paikallista pohjoismaista kokkaava tanskalaisravintola. Pohjoismainen gastronomia hallitsi myös kokkien maailmanmestaruuden tammikuussa ratkaisseen Bocuse d'Or -kisan kärkisijoja. Kotimaiseen kasvatettuun ja villiin vihreään luottaa myös keittiömestari-ravintoloitsija Arto Rastas, jonka Salhojankadun ravintola Hella & Huone on viimeisen vuoden, parin aikana täsmentänyt linjaustaan puhtaasti pohjoismaiseksi.
Vahvat pohjoismaiset tuulet ja villit visiot pyörivät Salhojankadun kulinaarisessa ytimessä, Hellassa & Huoneessa. Metsä ja luonto maistuvat ja näkyvät lautasilla. Laseista taas siemaillaan viehkojen viinien lisäksi myös olutta.
Hävikki on ravintolassa surullinen mutta väistämätön tosiasia. Hyvää ruokaa menee hukkaan väkisinkin. Mutta nyt ravintoloitsija Arto Rastas on keksinyt hyödyntää Bistro LePotissa edelliseltä päivältä jääneen lounasruoan sekä asiakkaiden, ravintolan että luonnon eduksi.
Hella & Huone poimi Ranskan helmet lautasille Goût de France -illalliselleen. Ranskalaisen ruokakulttuurin päivää juhlistetaan siis ravintolassa ainutlaatuisen upeasti torstaina 19.3.2015.
Lähtisitkö ravintolaan illalliselle ystävien kanssa vai nauttisitko pitkän illallisen kotona, vaikkapa juuri kyseisestä ravintolasta tutun kovan luokan kokin loihtimana?...

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä