arto rastas kuva arto rastas
Arto Rastas on joulutunnelmissa Aleksanterinkadulla. Kuva: Arto Rastas

Päivitetty 27.11.2015

Aleksanterinkatu saa melkoista tonttuvipinää punttiin, kun keittiömestari-ravintoloitsija Arto Rastas pistää jouluisen pop up -ravintolan pystyyn osoitteessa Aleksanterinkatu 26. Ravintola on auki joulukuun alusta aatonaattoon asti.

– Jottei joulunalus menisi ihan tonttuja halaillessa, niin ajattelin laittaa Arto Rastas JOULUMAA POP UP -ravintolan pystyyn vanhan Boxing Bingon tilalle, Rastas kertoo.

Joulumeininki tulee epäilemättä olemaan melkoinen, sillä Rastas on pohjoisen poikia.

– Olen Rovaniemeltä kotoisin ja asustelin nuoruuteni Joulupukinpajan naapurissa. Lähes 15 vuotta joululauluja kuunnellessa kesät talvet sain sellaisen syväluotaavan joulumielen, että se ei helpolla päästä katoa.

Rastas lupaakin, että luvassa on aidosti jouluinen tunnelma ja sisustus.

– Ei mitään sellaista, että on vaan laitettu himmeliä sinne sun tänne. Kun ravintolaan astuu, tulee oikeaan joulumaahan!

Ruoka tulee olemaan tarjolla perinteisessä noutopöydässä, mutta klassikkomakujen lisäksi uusiakin ideoita on maisteltavissa.

Iltaisin tilan voi varata yksityiskäyttöön, joten Joulumaa Pop Up tulee varmasti kiinnostamaan erityisesti pikkujouluilijoita.

Vuodenvaihteessa samoissa tiloissa aloittava uusi ravintola, Dining 26 by Arto Rastas, tulee olemaan senkä sisustukseltaan että konseptiltaan aivan erilainen.

Arto Rastas Joulumaa Pop Up 1.-23.12.2015 osoitteessa Aleksanterinkatu 26

Arto Rastas Facebookissa

KOTISIVU