jouluravintola arto rastas 2 kohokohdatjouluravintola seurue 2 kohokohdatArto Rastaan runsaan jouluisesti sisustettu Pop Up Jouluravintola on nyt valloittanut vanhan Boxing Bingon tilat Aleksanterinkatu 26:ssa. On helinää, helskettä ja joulupuukin on rakennettu. Ruokailla voi joko pitkään noutopöytänautiskellen tai poiketa pikaisesti puurolle makoisine emmeineen. Omat pikkujoulutkin voi tiloissa järjestää. Eikä joulumielen tarttumista voi välttää sitten millään!

Jouluravintolan ruoka on tarjolla perinteisessä noutopöydässä, osa jopa reessä, mutta klassikkomakujen lisäksi uusiakin ideoita on maisteltavissa. Vadeille on aseteltu joulupossun lisäksi mm. jäälohta ja tervaa, akvaviitilla maustettua kalapateeta ja mummonkurkkua,
savukalamoussekakkua, joulupateeta ja kuusihyytelöä…jouluravintola reki kohokohodatjouluravintola seurue kohokohdat
jouluravintola nord design pop up kohokohdatIlta-aikaan koko ravintolan voi varata yksityiskäyttöön pelkkien tarjoilujen hinnalla: kokki tekee taikojaan keittiössä ja tarjoilija palvelee salissa. Erityisesti pikkujoulukarkelointiin sopivan ravintolatilan sisustus on jo valmiiksi juhlava, ja sijainti aivan oivallinen yöelämään siirtymistä ajatellen.

Ravintola ei ole ainoa pop up rouheitten tiiliseinien sisäpuolella, sillä saatavilla on täytettä vatsan lisäksi myös pukinkonttiin. Nord Design Pop Up myy pikkuisessa putiikissaan upeita design-tuotteita, muiden muassa niitä Studio Heikki Viinikaisen käsialaa olevia laseja, joissa ravintolan jälkihyvänä tarjottavaa sitruunavanukasta on tarjolla. Ravintolasalissa on muutenkin mukaan ostettavaa kauneutta esillä koristeluista käyttöesineisiin ja herkkuihin.

Vuodenvaihteessa samoissa tiloissa aloittava uusi ravintola, Dining 26 by Arto Rastas, tulee olemaan sekä sisustukseltaan että konseptiltaan aivan erilainen. Miljöö on mahtava uudelle ravintolalle. Nyt voikin jo käydä kurkistelemassa minkälaisissa puitteissa ensi vuoden puolella nautiskellaan.

Jouluravintola on auki osoitteessa Aleksanterinkatu 26 aina 23.12. asti ti-to klo 11-14.30,pe 11-14.30 sekä 17.30-21 ja la 15–20.

Pop Up Jouluravintolan Joulumenu

jouluravintola jalkiruoka kohokohdatLumisilliä ja mallasta
Lasimestarin silliä
Sinappisilakoita
Jäälohta ja tervaa
Akvaviitilla maustettu kalapatee ja mummonkurkkua
Savukalamoussekakkua
Mätivaahtoa ja ruista
Marinoitua salaattia ja parmesania
Tähtianiksella maustettua selleriä, mantelia ja persiljaa
Paahdettua punajuurta, fetaa ja pinjansiemeniä
Metsäsienisalaattia
Roquefort ja endiivisalaattia
Leikkeleitä ja taatelihilloa
Joulupatee ja kuusihyytelöä

***
Mallasleipää
Joululimppua
Vaahdotettua ruskeaa voita

***
jouluravintola ikkuna kohokohdatLanttulaatikkoa
Porkkanalaatikkoa
Peruna-sipuligratiinia
Jouluporsasta ja kotisinappia

***
Sitruunavanukasta, ruusuhunajaa ja luumua
Suklaamoussekakkua
Piparia
Kahvi / tee

à 32 €

Arto Rastas Facebookissa

KOTISIVU

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy
jouluravintola kohokohdat