MAINOS
Koti TEEMANA Arto Rastas

TEEMANA: Arto Rastas

Michelin-opas saa 15.12. pohjoismaisen kilpailijan, kun uusi ravintolaopas White Guide Nordic esittelee 250 pohjolan parasta ravintolaa. Kokonaislistaus on jo paljastettu. Suomalaisravintoloita sieltä löytyy 38. Ravintoloista 30 rankataan vielä paremmuusjärjestykseen Top 30 Nordic -listalle.
Hella & Huone nostaa valokeilaan suomalaiset viinintekijät jaloine juomineen. Ravintolassa järjestetään 3.9. viinitekijäillallinen, jonka tähtinä sielukkaiden viinien ja niille sopiviksi kumppaneiksi luotujen annosten lisäksi loistavat taitavat suomalaiset viinintekijät maailmalta, Jarkko Peränen ja Toni Immanen.
Ravintolaillallinen yritys- tai kaveriporukalla on rento ja mukavainen kokemus, mutta yhteinen kokkailukurssi on mielenkiintoinen vaihtoehto valmiiseen pöytään istumiselle. Lempäälän Villa Hakkarissa järjestetään Helsingin Kulinaarisen Instituutin kursseja ryhmille tilauksesta.
Arto Rastaan värikäs ruokapysäkki Bar Burrito avaa vappuaattona Keskustorin laidalla. Ruokatarjonnan ohella juomapuolikin on kohdallaan: suut pistetään burriton lisäksi myös margaritalle.
Kaksi maineikasta kokkia, Gero Hottinger ja Eero Mäkelä, toinen Savoyssa, toinen Palacessa. Yhdessä he päättävät perustaa ravintolan, jonka yhteydessä on myös kokkikoulu. Sellainen, jonne ihan kuka tahansa voi mennä oppimaan ruoanvalmistusta. 20 vuotta myöhemmin Helsingin Kulinaarinen Instituutti on jo käsite.
Maineikas kokki ja ravintoloitsija Arto Rastas pistää tuulemaan aivan kaupungin ytimessä. Pian Keskustorilla kääritään samaan napakkaan pakettiin puhtaus, terveellisyys ja rouhea maku käsintehdyssä muodossa. Bar Burrito sopii suuhun ja toimii kuin tauti!
Viikonlopun Supermessujen Viinimessuilla on mahdollisuus kurkistaa sekä molekyylikokkaukseen että eteläafrikkalaisiin makuihin Tiiliholvin huippukokkivierailun tyyliin.
Perusmakuja, perinteisiä annoksia, rehtiä ruokaa. Se on se juttu LePot-bistrossa, joka on Arto Rastaan uusin, suurin ja rennoin ravintola.
Huippukokki Arto Rastas avaa uuden, rennon maalaisranskalaisen ravintolan Tampereelle. Tullikamarin naapuriin marraskuun alussa 2.11 avattava Bistro LePot tulee olemaan auki sekä lounasaikaan että illalla.
Parasta Pöytään Pirkanmaalta ja Tampere-talo järjestävät kaikille suunnatun ruokatapahtuman, jonka valokeilassa ovat lähi- ja luomuruoka. Tapahtumassa voi tutustua pien- ja lähituottajiin, jutella heidän kanssaan ja ostaa paikallisia tuotteita mukaansa. Samassa tilaisuudessa on tarjolla runsaasti tietoa ruoan alkuperästä sekä vinkkejä ruoanvalmistukseen ja raaka-aineiden käsittelyyn.
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY Huippukokki Arto Rastas on avaamassa uutta, maalaisranskalaisen rentoa ravintolaa Tampereelle. Henkilökuntaa etsitään jo niin tarjoilijoiden, kokkien, saliapulaisten kuin...
Food is Art täräyttää taas pannut tulille lumoutuen tällä kertaa totaalisesti lähiraaka-aineista. Monella yhdistyksen ravintolalla on ollut jo vuosia omat pien- ja lähituottajansa, jotka toimittavat raaka-aineita ravintoloihin säännöllisesti. Nyt haluttiin kuitenkin tempaista tapahtuma, jossa läheltä tulevien tuotteiden käyttäminen tehdään näkyvämmäksi.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä