Etsitkö tyylikästä saunatilaa Tampereelta? Venuu.fi listasi meille viisi Tampereen upeinta saunaa, joissa järjestät helposti kokoukset, tiimi-illat, polttarit ja kaveriporukan illanvietot. Kerää siis tiimi tai kaverit kokoon ja nauttikaa löylyistä jossain näistä Tampereen saunatiloista!

1Tampellan Panoraamasauna

Huikea 16. kerroksen näköalasauna Tampellassa! Uudet ja modernit saunatilat sopivat jopa 50 hengen illanviettoon. Järjestä täällä saunailta joko kaveriporukalle tai tiimille tai varaa tila kokouspäivään. Löylyjen lisäksi täällä pääset nauttimaan kattoterassilta avautuvista upeista näkymistä!

Lue lisää Tampellan Panoraamasaunasta

2Elämyspalvelut Nostalgia


Elämyspalvelut Nostalgiasta löydät kaiken toimivista kokous- ja saunatiloista, cateringiin ja majoitukseen! Järjestä täällä työporukan kick-off, rento kokous, virkistyspäivä tai illanistujaiset. Tarjolla myös elämyksiä ja aktiviteetteja.

Lue lisää Elämyspalvelut Nostalgiasta

3Pikkupalatsin saunaosasto

Pikkupalatsin saunaosastolla on ylellinen tunnelma! Pikkupalatsin kellarista löytyy edustavat sauna- ja allastilat, jossa on näyttävät lasimosaiikkiseinät. Tilavuokraan sisältyy tunnelmallinen Biljardihuone, jossa onnistuu myös kokouksen pitäminen ja rennot illanvietot.

Lue lisää Pikkupalatsin saunasta

4LuonnonHyvän Saunatila

Vuokraa keskellä Tampereen keskustaa sijaitseva sauna- ja oleskelutila illanviettoosi. Saunan löylyistä mahtuu kerralla nauttimaan jopa 10 henkeä. Täällä onnistuvat niin rennot kokoukset kuin kaveriporukan saunaillat.

Lue lisää LuonnonHyvän Saunatilasta

5Tullintorin kokous- ja saunatila

Tyylikkäät kokous- ja saunatilat kauppakeskus Tullintorin viidennessä kerroksessa. Täydellinen valinta kokouspäivään tai tiimi-iltaan. Voit tilata tarjoilut helposti kauppakeskuksen ravintoloista.
Kapasiteetti: max. 12

Lue lisää Tullintorin kokous- ja saunatiloista

Artikkeli on tuotettu yhteistyössä Venuu.fi-varauspalvelun kanssa. Suomen suurimmasta tapahtumatilojen varauspalvelusta löydät upeimmat tilat saunailtoihin, juhliin, häihin, pikkujouluihin ja kokouksiin.