MAINOS

Ravintolat Helsinki

Ravintolat Helsinki -osiossa voit selata ravintolatapahtumia, lukea lukea ravintola-artikkeleja ja selvittää mistä ravintoloista löytyvät Helsingin parhaat raaka-aineet ja parhaiten sesonkien herkkuja seurailevat ravintolat. Haluatko kiinnittää huomiota myös ruoan ekologisuuteen ja eettisyyteen? Sivuiltamme löydät myös vinkkejä ja  poimintoja eri tyyppisistä ravintoloista

Olut- ja ruokaravintola Viisi Penniä avaa ovensa remontin jälkeen. Viisi Penniä kuuluu Helsingin perinteisten krouvien eliittiin. Ravintola avasi ovensa Töölön tullin kupeessa vuonna 1956. Niinpä se onkin yksi kauimmin samalla nimellä ja samassa paikassa toimineista olutravintoloista koko maassa.
OlutHuoneiden loppuvuoden kotimainen pienpanimo-olut on erittäin raikas ja tasapainoinen lager, joka voitti Suomen Paras Olut -kilpailun tänä vuonna. american_amber-255x255
Tasokkaista ravintoloistaan ja hotelleistaan tunnettu Royal Ravintolat Oy vahvistaa asemiaan Helsingissä entisestään, kun maamme ruoka- ja ravintolakulttuurin tämän hetken kiitetyimmät ja rohkeimmat tekijät aloittavat yhtiössä ravintoloitsijoina. Helsingin kaupungin ruokakulttuuristrategiaa vetänyt Ville Relander ja katuruoan ansaitsemaansa arvoon nostanut, vuoden ruokavaikuttajaksi juuri nimetty Richard McCormick saavat Royalilta vapaat kädet perustaa yhdessä unelmiensa ravintolan.
Pompier eli suomalaisittain palomies kokkaa kuumia herkkujaan myös eteläespalla.
G.W.Sundmansin Menu Yalumba tarjoaa ainutlaatuisen läpileikkauksen australialaisen laatuviinituottajan valikoimaan. Mukana ovat suosittu Y-sarja, Vioginer-huippu The Virgilius sekä punaviinien australialainen ikoni The Signature.
Suomen suurimman olutkilpailun finaalissa kilpaili kymmenen loppukilpailuun tiensä taitanutta oluen tarjoilun, tyylin ja tietämyksen ammattilaista.