Ravintolat Helsinki

Ravintolat Helsinki -osiossa voit selata ravintolatapahtumia, lukea lukea ravintola-artikkeleja ja selvittää mistä ravintoloista löytyvät Helsingin parhaat raaka-aineet ja parhaiten sesonkien herkkuja seurailevat ravintolat. Haluatko kiinnittää huomiota myös ruoan ekologisuuteen ja eettisyyteen? Sivuiltamme löydät myös vinkkejä ja  poimintoja eri tyyppisistä ravintoloista

Suomalaisen ruoanlaiton tulevaisuus on taas turvattu. G.W.Sundmansin kokki Ismo Sipeläinen voitti mestaruuden pohjoismaiden nuorten kokkien välisestä kilpailusta.
Chef & Sommelierin keittiöstä kuuluu innostunut puheensorina. Vihreä Pöytä -kasviskeittokirjansa juuri laatinut Sasu Laukkonen on täpinöissään villiyrttipaljoudesta, joka on keittiössä valloillaan.
Riesling on hedelmäinen ja raikas kuin kevät itse. 13.5.-26.5. Helsingin ravintoloissa hurmataankin huulia ja hemmotellaan makuhermoja aromaattisilla riesling-nautinnoilla, kun Saksan Viinitiedotuksen organisoima Riesling - Kevättä rinnassa -kampanja valloittaa kaupungin. Parin viikon ajan muutamissa Helsingin viineistä erityisen viehättyneissä ravintoloissa on mahdollista maistella mitä erilaisimpia saksalaisia riesling-viinejä. Rieslingit ovat yllättävän moniulotteisia ja...
Vuoden Kokki 2013 on Erik Mansikka ja Vuoden Tarjoilija 2013 Maria Suihkonen.
Yksi huippusuositun ravintola Murun viime vuoden kohokohtia oli oman keittokirjan julkaiseminen. Kirjan tuotto lahjoitettiin Näkövammaisten keskusliitolle opaskoiran kouluttamista varten. Konkreettinen auttaminen sai murulaiset niin hyvälle mielelle, että hyväntekeväisyystempauksia päätettiin jatkaa. Tänä vuonna luvassa on jotain ravintolamaailmassa täysin ennenkuulumatonta, nimittäin peräti 24 tuntia kestävä kattaus! Ravintolaa pidetään 8.–9.6. auki tauotta vuorokauden ympäri....
Radisson Blu Plaza -hotelliin on avattu uusi ravintola- ja baarikokonaisuus Kitzens ja Bar 7 Blings täysin uudistetuissa tiloissa. Koko Plaza-hotelli uudistuu toimintamallin ja tilojen puolesta ja myös ravintolapalvelut ovat osa uutta Made by You -toimintamallia. Asiakas saa laajat mahdollisuudet räätälöidä hotelli- tai ravintolavierailuaan. Ravintola Kitzens tarjoaa ruokia viidestä keittiöteemasta asiakkaan...
MAINOKSET