Rakkaudesta Sherryyn – Hella ja Huoneen Sherry-menu

    Hellalla ja Huoneella on hyvä synergia Saarikosken toisen ravintolan, läheisen Piemonten kanssa. Siksipä sen keittiömestari Amanda Salo kokkaa toisinaan myös Hellan keittiössä.

    [TAPAHTUMA ALKANUT JA MAHDOLLISESTI MENNYT]
      TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU


      to 24.3. - la 26.3.  
      Hella & Huone | Aleksanterinkatu 31, Tampere | iCal

    Ravintola Hella ja Huone juhlistaa maaliskuussa espanjalaisen viinikulttuurin helmeä, joka saa sydämet sykähtelemään.

    Maaliskuun lopulla 24.-26.3. sherryt astuvat valokeilaan kun sommelier ja ravintolan keittiötiimi ovat loihtineet kokonaisen illallisen tämän Välimeren kullan ympärille.

    SHERRY-MENU 24.-26.3.
    Talon hapanjuurileipää, voita ja Ahlmanin vasikanmaksaa
    Vispipuuro, sienilientä ja Manchego-juustoa
    Maa-artisokkakeitto, paahdettua valkosipulia ja oliivia
    Peuratartar, katajaa ja suppilovahveroa
    Sipuliohratto ja Mouhijärven herkkujuustolan Vilhoa
    Dry Age hevosen fileetä, karamellisoitua palsternakkaa ja viherpippurikastiketta
    Kahvi creme-brulé, suolakinuskia ja karvasmantelisorbettia
    Tummasuklaa-hasselpähkinätartaletti
    Menu 78€
    Sherryt 64€

    Tapahtumat > Ravintolat


    Rakkaudesta Sherryyn – Hella ja Huoneen Sherry-menu
      to 24.3. - la 26.3.
      Hintaluokka: Menu 78 / Sherryt 64€  
      Tapahtuma verkossa

    Tapahtumapaikka


    Hella & Huone Hella & Huone
     Aleksanterinkatu 31
    Tampere

    Hotellit läheisyydessä

    Hella & Huone KOHOKOHTIA

    Ilmoita tapahtuma tästä