Komediaa & Pizzaa: Work in Progress – Mars vs. Venus? Pizzeria Myssyssä

  ke 15.9. 19:00
  Pizzeria Myssy | Pellervonkatu 9, Tampere | iCal

  Pizzeria Myssyssä koetaan keskiviikkona 15.9. treeniklubi, jonka stand up -koomikoiden Riku Suokas ja Johanna Tohni ovat tarkoittaneet tulevan esityksen materiaalin testaukseen. Mars vs. Venus? uusintaottelun ensi-ilta on nimittäin TTT-klubilla syyskuussa.

  Mars vs. Venus? saa vihdoin jatkoa, sillä yli kolme vuotta ja 30 000 katsojaa myöhemmin koomikkopariskunta ovat valmiita uusintaotteluun.

  Kasvaneet lapset ja uudet perheenjäsenet on vedetty mukaan tähän uusperheen arkea ja keski-ikäistyvien koomikoiden parisuhdekiemuroita käsittelevään hulvattomaan stand up -esitykseen. Ja tietysti myös tällä kierroksella kisaillaan siitä, kummalla on vaikeampaa.
  Näyttelijä, käsikirjoittaja ja ohjaaja Riku Suokas on stand up -komiikan pioneereja Suomessa. Teatterin lisäksi hän on työskennellyt menestyksekkäästi elokuva- ja TV-tuotannoissa.

  Johanna Tohni on entuudestaan tuttu esityksistä Mars vs. Venus? sekä Pop Fiction. Hän on esittänyt stand upia ympäri Suomen sekä esiintynyt Nelosen Stand Up! -ohjelmassa.

  Huikean viihteen lisäksi tarjolla on myös huiken hyvää pizzaa! Secret Sauceity taikoo Mansen Maukkaimmat Pizzat kaikille halukkaille! Huom! Esityksen aikana ei ruokailua, saavuthan ajoissa jos haluat ruokailla. Keittiö on auki vielä esityksen jälkeenkin.

  Secret Sauceity X Myssy – Pizzerian keittiössä tamperelaisen pizzakultin pomo


  Tapahtuma > Keikat


  Komediaa & Pizzaa: Work in Progress – Mars vs. Venus? Pizzeria Myssyssä
  ke 15.9.
  19:00
  Hintaluokka: 10€
  Tapahtuma verkossa

  Ei ennakkomyyntiä

  Tapahtumapaikka


  Pizzeria Myssy

  Pizzeria Myssy
  Pellervonkatu 9
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä