[TAPAHTUMA ALKANUT JA MAHDOLLISESTI MENNYT]
TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU
TAPAHTUMAKALENTERI
Hella & Huoneessa järjestetään perjantaina 27.8.Juustontekijä -illallinen yhteistyössä palkitun juustontekijän, Mouhijärven Herkkujuustolan omistajan Peter Dörigin kanssa.
Neljän ruokalajin illallisen jokainen juusto tarjoillaan ensin Herkkujuustolan tapaan, jonka jälkeen seurailee ravintolan keittiömestarin versio kokonaisen annoksen muodossa. Lähiraaka-aineita, kuten Ahlmanin vasikkaa vilisevän menun lisäksi illallinen on mainio mahdollisuus tutustua laatuviineihin Suomesta. Sommelieri Humberto Pulido Garcésin viiniparitukset on tehty runsaasti palkitun suomalaisen Ainoa Wineryn tuotteista.
MENU
VILHO:
Carpaccio Herkkujuustolan Vilhosta & Ahlmanin vasikasta, loppukesän yrttejä & mallasmajoneesia
PUNAHEIDI:
Herkkujuustolan Punaheidiä & lampaanmaitofetaa tarjoiltuna kurpitsan ja kauden sienien kera.
METSURI:
Herkkujuustolan Metsuri & säilöttyjä käpyjä
MOZZARELLA:
Jäätelö Herkkujuustolan mozzarellasta & lakkakinuskia
menu 68€ / viinit 52€
Tapahtumat > Keikat
Juustontekijäillallinen Peter Dörig’n kanssa Hella & Huoneessa
pe 27.8.18:00
Hintaluokka: menu 68€ / viinit 52€
Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikka
Hella & Huone Aleksanterinkatu 31 Tampere Hotellit läheisyydessä |