Club ALT presents: Kielo Kärkkäinen

  pe 21.12.
  21:00
  O’Connell’s Irish Bar | Rautatienkatu 24, Tampere | iCal

  Club ALTin joulukuussa esiintyy Kielo KärkkäinenO’Connell’s Irish Bar saa perjantaina 21.12. vieraakseen tamperelaisen laulajan ja lauluntekijä Kielo Kärkkäisen. Aktiivinen laulaja ja muusikko vaikuttaa useassa yhtyesssä. Riihimäeltä Tampereelle muuttanut Kielo on tunteita vahvasti välittävä ja läsnäoleva esiintyjä, jolle teksti antaa ensimmäiset impulssit.

  Texicalli Records julkaisee Kärkkäisen tulevan folk-albumin syksyllä 2019. Debyyttialbumi Tule ja Belize-trion kehuttu Paisajes y encuentros ilmestyivät vuonna 2017.

  Suomenkielisissä lauluissa yhdistyvät folk ja runous, ja ilmaisunvapautta ammennetaan jazzin laeista. Kielo on väkevä tulkitsija, jonka ääni resonoi kuulijan mielessä ja sydämessä pysäyttäen musiikin äärelle.


  Tapahtuma > Keikat


  Club ALT presents: Kielo Kärkkäinen
  pe 21.12.
  21:00
  Hintaluokka: vapaa pääsy
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  O'Connell's Irish Bar

  O’Connell’s Irish Bar
  Rautatienkatu 24
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  O’Connell’s Irish Bar on välitön ja aito irlantilaispubi, josta löytyy laaja valikoima hana- ja pullo-oluita sekä väkevämpiäkin herkkuja. Keittiössä laaditaan niin perinteisiä irlantilaisia ruoka-annoksia kuin tyypillisempääkin pubipurtavaa tuhtiin ja kevyempään makuun.

  KOHOKOHTIA