Tampereen Kauppahalli kuhisee kokkeja ja kulinaristeja, käsityöläisten taidonnäytteitä ja lähituottajien herkkuja. Kauppahalli on todellinen pirkanmaalaisen ruokakulttuurin ja makujen lähde keskellä kaupunkia.

Kauppahalli on tampereella yli satavuotisen historiansa aikana kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi. Katon alta löytyy monia kahviloita ja pikkuravintoloita, joista yksi on Tampereen kansainvälisestikin maineikkaista huippuravintoloista, ranskalainen 4 Vuodenaikaa -lounasbistro, joka ammentaa kauppahallin monimuotoisesta raaka-ainevalikoimasta. Vuoden 2021 uutuusravintola on La Marée.

Kauppahalli on paikallisuuden ilmentymä – ja toisaalta myös kaupunkiin suuntaavien matkailijoiden kohde. Kauppahallin ruokatarjonnan kirjo on yhtälailla värikäs, yhdistäen valikoimallaan kaikki kansanryhmät lapsiperheistä senioreihin.

Nygrenin kalatiski

Tampereen kauppahallissa kannattaa kiinnittää huomiota sen valoisuuteen ja avaruudentuntuun, jonka on mahdollistanut sen metallinen kattorakenne. Rakennustekniikassa ollaan hyödynnetty samanlaista tekniikkaa kuin Eiffelin tornissa aikanaan vuonna 1889.

Kauppahallin uusi ravintola La Marée tuo komeasti maailman merenelävät tarjolle

Aamiainen ja lounas Kauppahallissa – myös lauantaisin

4VUODENAIKAA