Sunnuntaina 24.1. laitetaan Kajossa pöytä kaskislaisittain koreaksi, sillä vierailevaksi kokkitähdeksi saadaan Erik Mansikka maineikkaasta ravintola Kaskiksesta.
Sunday Carnival – Vaihtuvia vieraita, ruokaa, juomaa, rentoa meininkiä ja runsaasti asennetta
Viime vuonna startannut Sunday Carnival -tapahtumasarja jatkuu 4 maun menun kanssa Kajossa, mutta myös Villien ja Viinien ovet avautuvat poikkeuksellisesti sunnuntaiksi. Ruokakarnevaali jatkuu vaihtuviin vieraisiin pohjautuvalla teemalla, mikä tuo aina jotain uutta niin asiakkaiden laseihin ja lautasille kuin osaltaan myös ravintolan tiimin tekemiseen. Uutta omaan tekemiseensä ammentavat varmasti myös vierailevat tähdet.
– Meistä on aivan älyttömän siistiä päästä toivottamaan vieraita Kajoon ja Villiin nyt sunnuntaina! Sunday Carnivalien idea on myös meille uusien asioiden testailu, leikkisyys ja hauskanpito. Halutaan muistuttaa ihmisiä, että aina voi ideoida, keksiä uutta ja pitää hauskaa vaikka kuinka välillä tuntuu tympeältä. Rento meininki sekä hyvä ruoka ja juoma ovat niitä juttuja miksi tätä hommaa tehdään, kertoo Marko Simunaniemi Kajosta. Kajon puolella pöytävaraukset on hänen mukaansa myyty loppuun.
Sunnuntaina ruokataikojaan Kajoon tekemään tulee Erik ”Master of the Kalaympyrä” Mansikka Turun Kaskiksesta.
Mansikka nousi julkisuuteen voitettuaan Hell’s Kitchen -kokkikisan vuonna 2013 ja samana vuonna hänet valittiin myös Vuoden kokiksi. Vuoden turkulaiseksi 2014 valittu Erik Mansikka on erityisesti kylmän keittiön kalaympyräinen velho. Suomen Gastronomien Seura myönsi Mansikan ravintola Kaskikselle Vuoden ravintola 2018 -tittelin.
Pöytäsi ruokakarnevaaleihin voit varata osoitteesta: https://www.kajoravintola.fi/#varaukset
Lue lisää viime vuoden tapahtumasta
Tapahtuma > Ravintolat
Sunday Carnival: Keittiömestarivierailulla Erik Mansikka
su 24.1.
15:00
Hintaluokka: 40
Tapahtumapaikka
Ravintola Kajo
Rautatienkatu 12
Tampere
Hotellit läheisyydessä
Kuvassa Ravintola Kajo. Kuvaaja Laura Vanzo, Visit Tampere