Lähellä Ratinan stadionia

RAVINTOLA PUREBITE
Hatanpään valtatie 4, 33100 TAMPERE
040 712 6670
ma-to 10.30-20, pe 10.30-21, la 12-21, su 12-18

Koskikeskusta vastapäätä sijaitseva Purebite on salaatti- ja wokkipainoitteinen ravintola, jonka ruoissa on vahva aasialainen potku.
Purebite taipuu niin lounasruokailuun kuin kiireettömään illastamiseenkin.

BOTECO
Hatanpään valtatie 4
050 3455422
ti-to 14-23 (keittiö 20 asti) ja pe-la 14-24 (keittiö 22 asti)
RAVINTOLA LIV
Laukontori 6 B, Tampere
050 435 0082
ti-to 16-23, pe 16-24, la 16-24

Tyylikästä mutta mutkatonta laaturaaka-aineista laadittua ruokaa lupaava LiV toimii Laukontorin laidalla. Myös ravintolan juomapuoli on ammattitaidolla operoitu, sillä yksi ravintoloitsijoista on mm. maineikkaan Tiiliholvin hovimestarina pitkään toiminut Mika Lintula.

RAVINTOLA PIEMONTE
Suvantokatu 9, 33100 TAMPERE
03 225 5505
ma 11-21, ti-to 11-23 pe 11-24 la 12-24, su suljettu, lounas 12-15

Tunnelmallinen italialainen ruokaravintola Piemonte on erikoistunut erityisesti Piemonten maakunnan viineihin ja ruokaperinteeseen. Italialainen viini on Piemonten sydämenasia ja ravintolasta piti alunperin tulla viinibaari, mutta asiakkaat ihastuivat siihen italialaisena ristorantena.

LOS POLLOS
Hatanpään valtatie 1, Koskikeskuksen Otavalan tunneli
0400 320 328
ma  11-15, ti-to  11-20, pe 11-23,    la 12-23,  su  13-18

UUTTA! Viikonlopun ilta-aukiolot

Los Pollos on laadukkaaseen, rivakasti tarjolle tulevaan ruokaan erikoistunut espanjalaistyylinen kanaravintola. Päätuote on erilaisine lisukkeineen tarjottava grillattu kana, mutta siivekkäästä valmistetaan myös muita annoksia.

PERISCOPE
Vuolteenkatu 1, Tampere
050 5128 411
ma-to 11-23, pe 11-02, la 12-02, su 13-18

Kauppakeskus Ratinan huipulla kohoaa periskooppimaisesti maailman makuja tähyävä ravintola Periscope, Arto Rastaan kunnianhimoisesti toteuttama monipuolinen näköalaravintola lounge-baareineen ja hulppeine ulkoilmaterasseineen.

RAVINTELI HUBER
Aleksis Kiven katu 13, 33200 TAMPERE
0400 354 997
ma-pe 16-24, la 15-24

Huber on puhdasverinen pihviravintola, jossa panostetaan kunnon lihaan. Kaikki ravintolaan tuleva liha on suomalaista rotukarjaa, ja liha leikataan lihasahalla paikanpäällä erilaisiksi ja erikokoisiksi pihveiksi ynnä muiksi lihaherkuiksi.