chill_grill_kapea_1

Kokki Santeri Vuosara on gastronomian moniosaaja. Mieheltä on tullut tiiviiseen tahtiin kolme keittokirjaa, joista viimeisin on Palllogrillauksen lyhyt oppimäärä. Pallogrilliguru Chef Santeri on haastanut kaupungin kovimpia kokkeja mittelemään kanssaan parhaan grilliruoan valmistamisesta. Aseet ovat vapaavalintaiset, mutta yhtä kaikki grillit käyvät kuumina lauantaina 24.5. Särkänniemessä, jossa vietään silloin Chill & Grill -ruokapäivää.

Grillauskisassa ei ole mitään erityistä teemaa, vaan kokit saavat toteuttaa itseään vallan villisti ja vapaasti. Vapaa on myös alueelle pääsy, joten tapahtuma on silkkaa nautintoa. Finaali alkaa klo 14.30.

Mikäli haluat päästä maistelemaan kokkien grilliannoksia, niin hae ihmeessä mukaan lukijaraatiin. Jäsenet valitaan heidän grillireseptiensä perusteella. Santeri Vuosara ja Moron toimitus tekevät tiukan valinnan. Mukaan mahtuu kahdeksan raatilaista.

Maistelijaraatiin valikoituneet saavat palkinnoksi Särkänniemen huvittelulahjakortin sekä omaa grillailuintoa virittelemään Santeri Vuosaran kirjan Pallogrillauksen lyhyt oppimäärä.

Kirjoita oma grillausreseptisi torstaihin 22.5. klo 10 mennessä tähän lomakkeeseen.

Kokkikisaajat ovat:

Yoni Ichtertz, 4 Vuodenaikaa
Ilkka Isotalo, Ravintola C
Joona Lähdesluoma, Gastrolaiva M/S Tampere
Sampsa Loponen, Klubi
Mika Roito, Huber ja Bertha
Reino Sarka, Näsinneula
Marko Suksi, Poppamies