Tämä Keittiömestarin menu menee aivan pieleen samoin kuin Tampereen Teatterin hillittömän hauska syyskauden komediauutuus Näytelmä joka menee pieleen.
Keittiömestarin luoma buffet on näytelmän teemaa mukaileva makurikas kokonaisuus. Tampereen Teatterin keittiömestari Antti Tuomi myöntää, ettei kaikki ole mennyt aivan oikeastikaan suunnitelmien mukaan: lokakuussa kesken näytelmän ihan oikea palohälyytys ajoi ulos sekä yleisön että teatterin henkilökunnan. Hälyytys ei kuitenkaan lähtenyt keittiöstä vaan syyksi epäiltiin ulkona järjestettyä ilotulitusta.
Mikä sitten menee pieleen Keittiömestarin menussa? Sen voi selvittää vain tarttumalla menuun näytelmän esityspäivinä viikonloppuisin.
Lue myös:
TT tekee teatterilla ruokailun helpoksi ja herkulliseksi
Keittiömestarin menun pitäisi näyttää tältä
Valkohomejuustoa, viikunaa, hedelmiä ja vihersalaattia (L,G)
Marinoitua muikkua, paahdettua perunaa ja kaprista (L,G)
Punajuuriterriiniä ja sienisalaattia (L,G)
Kukkakaali-parsakaalipaistosta ja parmesaanijuustoa (L,G)
Ylikypsää häränniskaa, myskikurpitsaa ja punaviinilientä (L,G)
Jussinhannan leipää ja suolaista voita**
Valkosuklaa-rosmariinivanukas ja lähimetsien mustikkaa (L,G)30 €/hlö
Varaukset:
p. 010 346 2500
p. 010 346 2400Buffetin voi varata yli 20 hengen ryhmälle myös muille päiville.
http://www.tampereenteatteri.fi/fi/ravintola/menut-ja-ruokailut/keittiomestarin-buffet/
Lue myös:
TT tekee teatterilla ruokailun helpoksi ja herkulliseksi