Pauli Lyytinen Magnetia Orkesteri

  Pauli Lyytinen Magnetia Orkesteri on vahvasti improvisoiva, akustinen kvartetti, joka aloitti toimintansa keväällä 2015. Yhtyeen Juurevat esiintymiset ja maanläheisen lämmin soundi ovat keränneet runsaasti kiitosta. Lyytisen sävelykset sekä tarjoavat otolliset puitteet jokaisen soittajan vahvuuksille, että haastavat yhtyettä tutkimaan myös entuudestaan tuntemattomia alueita. Huippukokoonpanossa soittavat Lyytisen ohella Verneri Pohjola (trumpetti), Eero Tikkanen (kontrabasso) ja Mika Kallio (rummut).
  ti 7.9.
  19:00
  G Livelab Tampere | Puutarhakatu 1, Tampere | iCal

  Suomen jazzkentän hienoimpiin yhtyeisiin lukeutuva Pauli Lyytinen Magnetia Orkesteri saapuu ensimmäistä kertaa Tampereen G Livelabiin.

  Vahvasti improvisoiva, akustinen kvartetti on juureva, klassinen jazzkokoonpano, mutta myös vahvasti nykyjazzissa kiinni oleva luova yksikkö, jonka mielikuvituksekas, ilmaisurikas ja ennakkoluuloton musisointi on kerännyt runsaasti kiitosta. Lyytisen hienovaraiset sävellykset tarjoavat otolliset puitteet jokaisen soittajan vahvuuksille. Omaääniset puhaltajat Lyytinen ja Pohjola muodostavat vahvan tutkaparin kontrabasisti Tikkasen ja rumpali Kallion vaivattomasti ja yllätyksellisesti vyöryvän kompin tukemina.

  Uusimmalla Hypnosis-levyllään entistä kypsempi Magnetia Orkesteri luo vahvoja tunnelmia, joista paistaa läpi läsnäolo ja soittajien keskinäinen hienovarainen kommunikaatio. Albumi vie kuulijansa esikoisalbumia eteerisimpiin äänimaisemiin, joissa otsikon mukaisesti tutkitaan alitajunnan, ajan ja tilan olemuksia.


  Tapahtuma > Jazz


  Pauli Lyytinen Magnetia Orkesteri
  ti 7.9.
  19:00
  Hintaluokka: 27 €
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  G Livelab Tampere

  G Livelab Tampere
  Puutarhakatu 1
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  to 20.5.19:00 Marjo Leinonen & Jukka Perko: Billie HolidayG Livelab Tampere
  pe 21.5.19:00 Olavi Uusivirta DuoG Livelab Tampere
  pe 21.5.21:00 Olavi Uusivirta DuoG Livelab Tampere
  pe 28.5.21:00 Steve 'n' SeagullsG Livelab Tampere
  pe 11.6.18:00 [PE 11.6. LISÄKONSERTTI] Jarkko Martikainen SoloG Livelab Tampere
  to 17.6.19:00 Ilmiliekki QuartetG Livelab Tampere
  to 8.7. - la 10.7. G Livefest 8.-10.7.2021G Livelab Tampere
  ti 7.9.19:00 Pauli Lyytinen Magnetia OrkesteriG Livelab Tampere