Himos Juhannus

  Haloo Helsinki! -keikat Tampereella ja Pirkanmaalla
  to 24.6. - la 26.6.
  Himos | Himos, Jämsä | iCal

  Lähes loppuunmyyty Himos Juhannus avaa festarikesän pitkän odotuksen jälkeen

  Himos Juhannus on kahden vuoden odotuksen jälkeen ensimmäinen Suomessa järjestettävä suuri festivaali ja ensimmäinen juhannusfestivaali kahteen vuoteen.

  TORSTAINA Haloo Helsinki!, Teflon Brothers, Gasellit, Ressu Redford
  PERJANTAINA Apulanta, Kaija Koo, Popeda, Elastinen, Stig
  LAUANTAINA Antti Tuisku, BEHM, Ellinoora, Gettomasa, Irina

  Kolmipäiväinen tapahtuma Jämsän Himoksella on lähes loppuunmyyty lukuunottamatta erää torstain päivälippuja. Alueen majoituskapasiteetti on myös täyteen varattu.

  Juhannuskansaa viihdyttävät kirkkaat kotimaiset tähdet kuten paluun lavoille tekevä Haloo Helsinki!, Suomen suurin pop-artisti Antti Tuisku ja Emma-palkintopöydän kahminut BEHM. Rockia tarjoilevat pitkän linjan viihdyttäjät Apulanta ja Popeda. Biletunnelmasta vastaa juuri uutta musiikkia julkaissut Gasellit. Koko kolmen päivän festivaaliohjelma on katsottavissa osoitteessa www.himosjuhannus.fi

  – On todella hienoa päästä tarjoamaan elämyksiä yleisölle ja työtä koronan kurittamalle tapahtuma-alalle. Kun esiintymislava alkoi nousemaan Himokselle sunnuntaina, mieleni valtasi päällimmäisenä tunteena onnellisuus. Tapahtumia ja kohtaamisia on ollut valtava ikävä, tuotantopäällikkö Anniina Havukainen kommentoi.

  Himos Juhannusta on järjestetty luonnonkauniilla Himoksella järvimaisemissa vuodesta 1999 alkaen. Tapahtumaa ei järjestetty koronapandemiasta johtuen vuonna 2020. Kokoontumisrajoitusten purkamisen vuoksi tapahtuma on nyt mahdollista järjestää.


  Tapahtuma > Festivaalit


  Himos Juhannus
  to 24.6. - la 26.6.

  Hintaluokka: Useita lipunhintoja
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Himos
  Himos
  Jämsä

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä