TAMPEREEN RAVINTOLAT KARTALLA

RAVINTOLAT KARTALLA

Winebridge

marker icon
 Fullscreen-Logo

RAVINTOLA SASOR
Sasor on hyvään palveluun ja selkeisiin skandimakuihin panostava illallisravintola Sorsapuiston laidalla Tampere-talon kulmilla. Ravintolassa on myös viinibaari, terassi ja modernin tyylikäs kabinetti seurueille.

Yliopistonkatu 50, Tampere, Finland
marker icon
 Fullscreen-Logo

PANIMORAVINTOLA PLEVNA

plevna1Plevna on Tampereen vanhassakaupungissa Finlaysonilla toimiva panimoravintola. Ravintola tarjoilee panimomestari Sam Viitaniemen oman panimon palkittuja tuotteita ja myös niiden kanssa hyvin yhteen sopivia ruokia. Ravintola on erityisesti makkararuokien ystävien valinta.
Panimoravintola Plevna, Itäinenkatu, Tampere, Suomi
marker icon
 Fullscreen-Logo

DABBAL  RAVINTOLAUUTUUS 2015 
Ravintola Dabbal tuo pohjoisen puhtaat maut suoraan Tampereelle. Annoksissa maistuu niin Inarijärven rautu kuin Sallan vapaana laiduntanut porokin. Puuhiiligrilli tuo ruokaan perinteisen lappilaisen avotulilla kypsentämisen aromia. Konstailematonta lappilaista ruokaa ja tunnelmaa.

Yliopistonkatu 44, Tampere, Suomi
marker icon
 Fullscreen-Logo

PUREBITE
pure-bite-wokki3Purebite on salaattipainoitteinen ravintola, jonka ruoissa on vahva aasialainen potku. Purebite taipuu niin lounasruokailuun kuin kiireettömään illastamiseenkin.

Hatanpään valtatie 4, Tampere, Finland
marker icon
 Fullscreen-Logo

FRANS & MARIE TAMPERE

Frans & Marie Tampere sijaitsee Ilves-hotellin yhteydessä. Bistrohenkisen ranskalaisravintola on uudistunut entisestä Fransmanni-konseptistaan raikkaalla ja modernilla tavalla ja saanut hyvän vastaanoton.
Hotel Ilves, Hatanpään valtatie, Tampere, Suomi
marker icon
 Fullscreen-Logo

AMARILLO
amarillo-tampere-tex-mexSokos Hotel Ilveksen aamiaissalina päivänsä aloittava Amarillo on iltaisin tunnettu tex-mexistään ja viikonloppuisin keskiyön tuntien rokkaavasta baaribailauksesta. Suomen suosituin texmex-ravintolaketju.

Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere, Suomi
marker icon
 Fullscreen-Logo

MASUUNI
Ravintola Masuuni. Kuva: Toni Honko, Lifestyle Media OySokos Hotel Ilveksen kulinaarinen käyntikortti Ravintola Masuuni on Tampereen ravintolamaailman
suunnannäyttäjä. Yhteistyö lähiseudun pientuottajien kanssa hakee vertaistaan koko Suomessa.

Sokos Hotel Ilves, Hatanpään valtatie 1, Tampere, Finland
marker icon
 Fullscreen-Logo

FINLAYSONIN PALATSI
Finlaysonin PalatsiFinlaysonin Palatsin pienet ja suuret salit kutsuvat viettämään ravintolaillallista omalla porukalla. Ravintolan palveluihin kuuluu huolella myös valmistettu kolmen ruokalajin liikemieslounas.  Eurooppalaistyylinen keittiö täyttää vaativimmatkin toiveet ja  palatsin puistoterassi on kiistämättä Tampereen vehrein.

Kuninkaankatu 1, Tampere, Finland
marker icon
 Fullscreen-Logo

ASTOR
paaruoka-300Jo toisessa polvessa toimiva ykstyisen ravintoloitsijan ylläpitämässä Astorissa kunnioitetaan mannereurooppalaisen keittiön perinteitä ja asiakkaiden toiveita.

Aleksis Kiven katu 26, Tampere, Finland
marker icon
 Fullscreen-Logo

TIILIHOLVI
Ravintola TiiliholviTunnelmallisen kaariholvisen kellariravintola Tiiliholvin keittiössä ruokaa valmistetaan kunnianhimoisesti ja tinkimättömällä ammattitaidolla. Reippaasti yli 40-vuotiaan ravintolan makumaailma on klassinen ranskalainen modernilla pohjoismaisella vivahteella.

Kauppakatu 10, Tampere, Finland
marker icon
 Fullscreen-Logo

HELLA & HUONE

hellajahuone julkisivu on selkeälinjainen illallisravintola Tampere-talon läheisyydessä. Ravintoloitsija ja persoonallinen pikkuravintola on saanut tunnustusta myös maanlaajuisesti.
Hella ja Huone, Salhojankatu 48, Tampere, Suomi
marker icon
 Fullscreen-Logo

RAVITSEMISLIIKE AISTI
Maalaishenkinen teatteriravintola perustettiin loppukesästä 2015 Natalien paikalle ja uuden ravintolan perustava porukka on työskennellyt yhdessä monissa maineikkaissa tamperelaisravintoloissa vuosien varrella. Ravintsemisliike Aisti on maku edellä menevä ja mutkaton, lujalla ammattitaidolla palveleva ja kikkailematon.

Hallituskatu 19
marker icon
 Fullscreen-Logo

RAVINTELI HUBER

huberRavintoloitsijat kuvailevat Huberia uniikiksi omantiensä biffiravinteliksi, jonka toiminnan kulmakivet ovat raaka-aineiden korkea laatutaso sekä yksityiskohtia myöten mietitty palvelumalli.
Ravinteli huber, Aleksis Kiven katu, Tampere, Finland
marker icon
 Fullscreen-Logo

RAVINTOLA C

Christina ja Ilkka omissa elementeissään.Ravintola C on mielenkiintoisille viineille ja puhtaista raaka-aineista huolella valmistetulle ruoalle omistautunut pikkuravintola.
Rautatienkatu 20, Tampere, Suomi
marker icon
 Fullscreen-Logo

INEZ

gastropub-inez-iines-tampereInez on tasokkaita tapaksia sekä erilaisia espanjalaisia juomia tarjoileva aito tapasbaari. Pieniä suupalamaisia tapaksia voi napostella iltaa istuessa tai valita hieman isompia, jaettavaksi tarkoitettuja annoksia, jotka taltuttavat suuremmankin nälän.
Pellavatehtaankatu 19, 33100 Tampere, Suomi
marker icon
 Fullscreen-Logo

BISTRO FABRIC

Bistro Fabric Tampere

Fabric Bar & Bistro on kuin toinen olohuone Finlaysonin tunnelmallisessa tehdasmiljöössä. Paikalle voi piipahtaa tuopilliselle tai illalliselle. Annokset tarjoillaan pöytiin myös lounaalla.

marker icon
 Fullscreen-Logo

DELI 1909

Gastropub Tuulensuun sisarravintola on aidon eurooppalaisen viinibaarin onnistunut versio. Juomavalikoima on viinivoittoinen ja laseittain tarjoiltavia jaloja juomia on tarjolla kosolti. Myös väkevien viinien valikoiman luvataan olevan rehevää mallia. Erikoisuutena myös ravintolan oman panimon oluet.
Puutarhakatu 11
marker icon
 Fullscreen-Logo

KERHO

kerhoKerho on kypsynyt komeasti vuosien kuluessa, ja siinä on aidon klassikkopubin henki. Messevän olut-, siideri- ja rommipainotteisen juomavalikoiman lisäksi kerholaisille tarjoillaan myös omassa avokeittiössä kokkailtua tasokasta pubiruokaa. Joka ikinen päivä.
Satamakatu, Tampere, Suomi
marker icon
 Fullscreen-Logo

GASTROPUB NORDIC

nordic-tampere-gastropubGastropub Nordic on Otavalankadun pohjoinen helmi. Linjakas gastropub ammentaa meininkinsä suomalaisista ja skandinaavisista mauista niin juoma- kuin ruokapuolellakin.
Otavalankatu 3, 33100 Tampere, Suomi
marker icon
 Fullscreen-Logo

GASTROPUB SOHO

soho-hampurilaisetGastropub Soho on leppoisa olutravintola ja sporttipubi. Tiskin takana valmistuvat niin englantilaistyyliset pubiherkut kuin hampurilaisetkin. Vahvasti jalkapallon ympärillä elävässä Sohossa on viikonloppuisin dj:n soittamaa klubimusiikka sekä torstaisin tietovisa.
Otavalankatu 10, Tampere, Suomi
marker icon
 Fullscreen-Logo

THE BULL
Mitä ei The Bullin listalta löydy, sitä tuskin purilaismaailmassa tarvitaan. Myös päivittäin vaihtuvat lounaat, laajan ruokalistan lisäksi myös paljon hyviä pienpanimo-oluita ja laadukkaita viinejä.

Hatanpään valtatie 4, Koskikeskusta vastapäätä
marker icon
 Fullscreen-Logo

TRATTORIA
Trattoria Tammerinpuisto vie aitoon italialaiseen tunnelmaan kauniin Tammerin puiston äärellä. Kesällä puistoravintolan terassilla voi nautiskella koivujen katveessa.

Satakunnankatu 13, Tampere, Suomi
marker icon
 Fullscreen-Logo

ARMAS KUPPILA
armas-kuppila-lounaspaikka-tampere1Armas Kuppila on rento, persoonallista kotiruokaa tarjoileva lounas- ja iltapaikka Tampereen keskustassa.

Tuomiokirkonkatu 17, Tampere, Finland
marker icon
 Fullscreen-Logo

PIEMONTE
viinit4Piemonte on tunnelmallinen italialainen viinibaari ja ruokaravintola sekä monipuolinen viihtymispaikka keskellä kaupunkia Kyttälän ravintolakaupunginosassa.

Ravintola Piemonte, Suvantokatu, Tampere, Suomi
marker icon
 Fullscreen-Logo

KULTTUURIRAVINTOLA KIVI
kulttuurikahvila-kivi-tampereTampereen Teatterissa toimiva Kulttuuriravintola Kivi on rento ruokapaikka, jonka ruoka- ja juomat yllättävät positiivisesti. Viikolla ravintolassa on usein myös vapaamuotoista ja keveää kulttuuritarjontaa bluesista runouteen.

Keskustori 2, 33100 Tampere
marker icon
 Fullscreen-Logo

UKKOMETSO
ukkometso_14UkkoMetso on rehti suomalainen olut- ja ruokaravintola Hämeenpuiston laidalla, kirjasto Metsoa vastapäätä. UkkoMetso panostaa kotimaisiin makuihin niin laseissa kuin lautasillakin.

Kauppakatu 16, 33210 Tampere, Suomi
marker icon
 Fullscreen-Logo

NANDA DEVI
Intialainen ravintola Nanda Devi TampereellaIntialainen ravintola Nanda Devi kerää koolle terveellisen ruoan ystävät. Laadukas intialainen ravintola rakentaa arkisin suositun lounaspöydän ja illalla intialaisen juhlapöydän, joka on katettuna koko viikonlopun.

Näsilinnankatu 17, 33210 Tampere, Suomi