MAINOS
Koti TEEMANA Illallisravintola

TEEMANA: Illallisravintola

Tiiliholvin keittiötiimi on saanut kovan luokan kokkivahvistuksen Otto Soveliuksesta. Sovelius työskenteli viimemmäksi pitkään Stefan's Steakhousen keittiöpäällikkönä. Päällikön paikkoja olisi...
Tiiliholvi on saanut hiljattain uuden ravintolapäällikön. Tunnelmalliseen hyvän palvelun ravintolaan saapui taitava asiakaspalvelun ammattilainen, joka nauttii nimenomaan salityöskentelystä asiakkaiden...
Ravintola Tiiliholvi juhlistaa tryffeliviikkoja kuuden ruokalajin komealla tryffelimenulla. Menu hellii sisällään niin herkkutattirisottoa, ankkaa ja kirsikkaa kuin jälkihyvänä tarjottavaa...
Tiiliholvin syksy on mielenkiintoinen niin makujensa kuin tapahtumiensakin taholta. Riistamenu tuo lautasille yllätyksellisyyttä ja astetta erikoisempia raaka-aineita. Suursuositun 100...
Ranskalaisravintola Wistub Alsacen keittiöön on saapunut tulinen voimanpesä: tarte flambée -uuni. Siinä paistuu perinteinen alsacelainen "pizza", tarte flambée, poikineen. Oikeaoppisen...
Tiiliholvin salin puolella liekitettävä pippuripihvi on yksi ravintolan tunnetuimmista elämyksistä. - Tämä on helppo vaihtoehto myös yritysvieraita viihdyttäville, sillä siinä...
Keskikesällä raaka-ainerunsauden ollessa parhaimmillaan moni fine dining -ravintola sulkee ovensa. Tiiliholvi on kuitenkin auki ja tarjoaa asiakkailleen kesäisiä annoksia...
Rapuja Tampereella: Taas eletään saksiniekkaista aikaa. Rapuja on siis saatavilla ja Arto Rastaan Bistro LePotissa vieläpä poikkeuksellisen edulliseen hintaan, vain...
Ravintola C juhlistaa Riesling & Spätburgunder -viikkoja Pfaltzin alueen Karl Schaeferin jaloilla juomilla mm. tastingin ja illallisen muodossa. Rypäleiden aatelia olevan Rieslingin seurassa sulostelee Saksan johtava punaviinirypäle, Spätburgunder eli Pinot Noir. Saksalaista spätburgunderia sommelière-ravintoloitsija Christina Suominen pitääkin maailman parhaana.
Ravintola C pyöräyttää pöydät ympäri! Upeista viineistään ja viiniosaamisestaan tunnettu C tuo ravintolanautintokartalle jotain uskoaksemme aivan ennenkokematonta. Kyseessä ei ole tuttu chef's table vaan Christina Suomisen ideoima sommelier's table.
Keittiömestari Terhi Mäkisen vetämä Myllärien keittiötiimi on suunnitellut yhdessä uuden keväisen listan, jolla komeilee mm. muhkea hirviburger, savuporocarpaccio ja savoijinkaalikääryleet vuohenjuusto-pinaattitäytteellä. Jälkihyvinä hurmaavat suklaa sekä sitruuna.
Tiiliholvissa on tarjolla todellista lähiherkkua maalis-huhtikuussa, kun ravintolaan saadaan karitsaa kangasalalaiselta Äijälän tilalta. Tiiliholvin tiimi kävi tammikuussa tutustumassa Saarikylissä sijaitsevaan tilaan päkättimineen ja juttelemassa tilan emännän ja isännän kanssa.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä