MAINOS
Koti TEEMANA Illallisravintola

TEEMANA: Illallisravintola

Kokkikoulut ovat mainio keino nostattaa työtiimien yhteishenkeä tai palkita asiakkaita. Käyttävätpä jotkut niitä jopa rekrytoinnin rentoina apuvälineinäkin. Mylläreiden kokkikoulussa...
Ravintola C on luomu, biodynaaminen ja villi. Ravintola on luonut makumaailmojaan alusta asti paitsi raaka-ainetta ja sen tuottajaa arvostaen, myös eettisiä seikkoja ajatellen. Halutaan käyttää puhtaita, valtaosin kotimaisia raaka-aineita luontoa kunnioittaen. Paljon erilaisia emmeitä kerätään keittiöön suoraan villistä ja ei niin villistä luonnosta.
Tiiliholvi on saanut hiljattain uuden ravintolapäällikön Sami Mäyrästä. Tunnelmalliseen hyvän palvelun ravintolaan ravintolaan saapui hyväntuulinen asiakaspalvelun ammattilainen, joka tuo...
Ravintola C on jälleen tehnyt uuden eettisen ja mielenkiintoisen raaka-ainealuevaltauksen. Nyt paahtavan kuumalle parilalle ja kauniille lautasille asetellaan kotimaista vuohipukkia. Luomua, luonnollista...
Henriksiin on saatu pitkän linjan saliammattilainen sekä nuori ja kehittymään innokas keittiöosaaja. Hovimestari-sommelière Kirsi Heikkilä ja kokki Valtteri Hakkarainen...
Ravintola C on saanut uuden, nuoren ja innokkaan sommelièren, joka on motivoitunut oppimaan, kehittymään ja palvelemaan asiakkaita parhaalla mahdollisella...
Sadan kynttilän illat sytyttävät liekkien lisäksi myös aistit. Lukemattomien liekkien loisteessa hehkuva punatiilinen ravintolasali antaa nautiskelijoilleen tilaisuuden kokea Tiiliholvi...
Tiiliholvi sytyttää liekit tanssimaan punatiilistä kattoa kurkotellen, kun Liekitysviikot erikoismenuineen alkavat. Kaikki menun annokset saavat tavalla tai toisella liekehtivän...
Tiiliholvin yllätysmenu on ollut ravintolan suursuosikki jo usean vuoden ajan. Yllätysmenussa keittiötiimi pääsee toteuttamaan parhaiten osaamistaan ja käyttämään myös...
2018 tapahtuman info: https://kohokohdat.fi/tampere/sadan-kynttilan-illat-tiiliholvissa/ Illallinen sadoin kynttilöin valaistussa Tiiliholvissa on sen luokan elämys, ettei sitä oikein ymmärräkään ennen kuin sen itse kokee. Liekit...
Monen kulinaristin päiväuni tulee todeksi Tampereella marraskuussa, kun kaupungissa voi nauttia illallisen Noman tapaan. C saa kokkivieraakseen neljä kertaa...
Syksyinen metsä muuttaa Mylläreihin riistamenun annosten muodossa. Tarjolla on metsäisiä makuja peurasta hirveen mutkattomissa ja edukkaissa muodoissa. Keittiötiimi onkin...

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä