MAINOS
Missä muualla kuin Lapland Hotels Arenan aitiotiloissa voit ensin järjestää kokouksen, tarjota sitten seurueellesi illallisen ja lopulta nauttia koko porukalla konsertista tai jääkiekkomatsista upein konsertti- tai jääkiekkopelinäkymin?
Ravintola Tiiliholvin uusin lista on mielenkiintoinen ja yllätyksekäs kokonaisuus. 18.6.2014 asti voimassa olevalle listalle keittiömestari Jarkko Mattila on luonut annoksia, joissa on muualla maailmalla käytettyjä jujuja.
Tampereen Tullikamari on liputtanut ja toiminut elävän musiikin puolesta pian 27 vuotta. Pakkahuoneella ja Klubilla vierailee vuosittain yhteensä noin 200 000 ihmistä.
Kyläylähotelli - Ilves on tehnyt massiivisen remontin varsin hulppeaksi muuttuneella sauna- ja allasosastollaan. Tilat on päivitetty kauniisti ja modernisti.
Sasor laajeni äskettäin ja avasi aivan uuden ravintolatilan omalla sisäänkäynnillään. Tunnelmallisessa tilassa on jo järjestetty ensimmäiset yksityistilaisuudet ja kaikille...
Ravintola Tiiliholvin ulkoterassi on saatu täyteen kesäterään! Suojaisalle ulkoterassille voi tilata kaikkia ravintolan listan annoksia, joten nautinto on taattu niin sisä- kuin ulkotiloissakin.
140 vuotta vanha Veturitalli on löytänyt uuden loistonsa Tampereen uutena kokouspaikkana. Paja Kongressi on Torni Tampereen kylkeen valmistuneen kokous- ja kongressikeskuksen osuva nimi, joka perustuu sekä menneeseen, että tulevaan.
Maalaistunnelmaisen kodikasta kartanomajoitusta löytyy Tampereella yllättävän läheltä keskustaa, Ahlmanilta. Uudistetuissa Ahlmanin Kartanon huoneissa yöpyvät niin yksittäiset matkaajat kuin juhlivat tai...
Tampere-talolle on myönnetty Joutsenmerkki ensimmäisenä kongressikeskuksena Pohjoismaissa. Talo oli pilotoimassa Pohjoismaista kehitystyötä, jossa hotelleille, ravintoloille ja kongressikeskuksille laadittiin yhtenäinen Joutsenmerkki-kriteeristö. Tampere-talolle myönnettiin Joutsenmerkki 2. toukokuuta 2014. Joutsenmerkki kertoo kuluttajalle tuotteen ja palveluiden olevan ympäristön kannalta parhaiden joukossa.
Tämän hetken tunnetuin eteläafrikkalainen kokki, Marlene van der Westhuizen, saapuu vierailevaksi keittiömestariksi Tiiliholviin 11.-12.4. Marlenen suunnittelema menu on saatavilla kuitenkin jo 7.4. alkaen ja sen kumppaneiksi on valittu myös viinit Etelä-Afrikasta, De Grendelin viinitilalta, jota edustamaan paikalle saapuu kellarimestari Charles Hopkins.