Suurimmassa aitiossa, Arena View Loungessa, on pöytä- ja katsomopaikat 12 henkilölle. Lisäksi löytyy seurusteluryhmä rentoon istuskeluun, kaksi saunaa sekä pukeutumistila.

Missä muualla kuin Lapland Hotels Arenan aitiotiloissa voit ensin järjestää kokouksen, tarjota sitten seurueellesi illallisen ja lopulta nauttia koko porukalla konsertista tai jääkiekkomatsista upein konsertti- tai jääkiekkopelinäkymin? Et missään, Suomessa ainakaan. Myös merkkipäivien juhlistukset tai ystävien saunovaisetkin illanvietot nousevat aitiotiloissa elämyksellisempiin sfääreihin.

Lapland Hotels Arenan tyylikkäästi sisustetut ja hyvin varustetut aitiot Nokia Arenan yhteydessä ovat ainutlaatuinen kokonaisuus niin yritystilaisuuksia kuin vaikkapa perhejuhliakin ajatellen. Aitioihin saa ravintola Saivon keittiössä valmistettavia tarjoiluja pikkusuolaisista lautastarjoiltuihin illallisiin asti. Tiloissa on aina valmiina valikoima juomia, mutta paikalle saadaan kaikkea, mitä ravintola Saivonkin juomavalikoimasta löytyy.

– Kaikkiin aitioihin saadaan kaikenlaisia tarjoiluja pitkin päivää vaikka lautastarjoiltuna, ravintolapäällikkö Kaj Melander kertoo.

Aitiohuoneen voi halutessaan yhdistää viereiseen Arena View -hotellihuoneeseen, jolloin oven avaamalla aitiokatsomopaikkojen määrä tuplaantuu viidestä kymmeneen. Tällainen kokonaisuus on kätevä esimerkiksi yritystilaisuuksissa, jolloin kokous- tai kutsuvieraita voi ensin kestitä aitiohuoneessa, jakaa seurueen sitten kahteen eri aitiokatsomoon esityksen ajaksi ja lopulta tilaisuuden järjestäjä voi jäädä hotellihuoneeseen yöpymään.

Arena View -hotellihuoneita on 6 ja aitioita 7. Suurimmassa aitiossa, Arena View Loungessa, on pöytä- ja katsomopaikat 12 henkilölle. Lisäksi löytyy seurusteluryhmä rentoon istuskeluun. Tilassa on myös kaksi saunaa sekä pukeutumistila. Lounge tarjoaakin todella hulppeat puitteet esimerkiksi yritysvieraiden viihdyttämiseen, henkilöstön virkistyspäivään tai vaikka pikkujouluseurueen illanviettoon.

Aitioiden hyödyntämisessä mahdollisuuksia ja yhdistelmiä on monia.

– Joskus on tehty niinkin, että ystäväpariskunnista yhdellä on Arena View -hotellihuone ja viereinen aitio varattuna ja toiset tavallisessa hotellihuoneessa yöpyvät pariskunnat tulevat heidän luokseen syömään ja katsomaan esitystä.

Liput tapahtumiin ostetaan aina hotellin kautta. Kun liput on tarkastettu, sähköinen ovilukko avautuu ja verho ikkunan edestä nousee tapahtuman alkaessa.

Aitiot ovat myös tavallisessa kokoustilakäytössä, jolloin kokouspaketin tilaavalta ei erillistä tilavuokraa peritä.

– Aitioissa on ollut mukavasti kokouksia aamuisin ja päivisin. Samalla saattaa päästä seuraamaan vaikka jääkiekkojoukkueen treenejä. Monet ovat sitten jääneet myös katsomaan peliä. Onhan tämä ihan ainutlaatuista, tuumaa Melander tyytyväisenä.

Lapland Hotels Arenalla kokoustamisen tai yritysvieraiden kestitsemisen voi toteuttaa myös kattokerroksen yksityiskäyttöön varattavissa saunatiloissa. Tuohta-tilaussaunasta kabinettitiloineen ja porealtaineen avautuvat upeat näkymät yli kaupungin. Suurempiin kokouksiin ja yksityistilaisuuksiin tarjolla taas on 5. kerroksen kokous- ja juhlamaailma Lumoamo monipuolisine ja muunneltavine tiloineen.

Lapland Hotels Arenan aitiot

Teksti: Lifestyle Media Oy
Kuvat: Lapland Hotels Arena


Nokia Arenan konsertit – Vuoden 2022 kohokohdat