Keittiömestari-ravintoloitsija Ilmari Saarikosken luotsaaman Saarikoski Ravintoloiden uusi lounas- ja tilausravintola Koski avattiin maanantaina 15.8.2022 Tampereen ydinkeskustassa osoitteessa Kirkkokatu 10. Saarikoski Catering juhlapalvelun pääkeittiö toimii tästä eteenpäin samassa yhteydessä.

Yritysjuhlat, häät, synttärit ja perhejuhlat Tampereen keskustassa

Koski tarjoilee paitsi lounasta, myös toimimaan tilausravintolana niin juhlille, kokouksille kuin yritystilaisuuksillekin. Ravintola soveltuu hienosti perhejuhliin, synttäreihin ja vaiikkapa häihin. Maanantaista perjantaihin luvassa on laadukasta liikelounasta, josta on saatavilla niin 3-5 ruokalajin lounasmenu kuin pelkkä pääruokakin. Iltaisin ja viikonloppuisin ravintola taas on avoinna tilauksesta. Ravintolan yhteydessä alkaakin toimia myös Saarikoski Catering -juhlapalvelun pääkeittiö.

Ravintola Koski Tampere
Pöytiintarjoiltua, alusta loppuun itse tehtyä lounasta tarjoillaan ravintolassa arkipäivisin klo 11-14

Hiljattain näyttävästi uudistetut ja modernilla kokoustekniikalla varustellut 200 henkilön tilat mahdollistavat monipuolisten tilaisuuksien järjestämisen koulutus- ja kokouspäivistä hääjuhliin sekä pikkujouluihin. Lisäksi erilliset kolme kabinettia antavat yksityisyyttä pienempiin kokouksiin ja tilaisuuksiin.

Kauppaseuran omistamissa tiloissa on toiminut viimeisimpänä Ravintola Clava ja sitä ennen lukuisia yökerhoja, kuten Union, Social Club ja Cabaret Oscar. Kaiken kaikkiaan paikalla on ollut ravintolatoimintaa jo 50 vuoden ajan.

Saarikoski Ravintoloihin kuuluu maineikas fine dining -ravintola Hella ja Huone, italialaistyylinen Ravintola Piemonte sekä juhlapalvelu Saarikoski Catering. Kaikki ravintolat tekevät tiivistä lähituottajayhteistyötä pirkanmaalaisten tilojen kanssa ja panostavat vahvasti käsityöhön.

Uusi juhlaravintola ja lounaspaikka Tampereella - Ravintola KoskiPöytävaraukset: Quandoo.fi

KOTISIVUT