Lapland Hotel Tampereen ravintola Dabbal saa vieraakseen väkeä maineikkaan saksalaisen Stefan Winterin viinitilalta ja laseihin luonnollisesti tilan jaloja juomia....
Lapland Hotel Tampereen ravintola Dabbal on uudistanut lounasvalikoimaansa asiakkaiden toiveiden mukaan. Salaatteja on entistä runsaammin, nyt myös oman maun...
Lapland Hotel Tampereen ravintola Dabbal täräyttää niin ruoka- kuin viinilistansakin uusiksi 16.2. Säpinää synnyttää myös samaan aikaan saataville ponnahtava...
Ravintola Dabbal uudisti lounasvalikoimaansa asiakkaiden toiveiden mukaan. Salaatteja on entistä runsaammin, nyt myös oman maun mukaan tuunattavissa. Lisäksi päivän...
Lapland Hotel Tampere avautuu Dabbal-ravintoloineen koettavaksi ja maisteltavaksi 25.9. Ruoka on puhuttanut kaupunkilaisia jo pitkään, sillä mm. PRO-palkintoja pokannut...
Kestävä matkailu vahvistuu Suomessa ja matkailijalle tarjolla olevat ekologiset majoitusvaihtoehdot lisääntyvät. Suomessa on nyt jo 30 kansainväliset Green Key...
Tampereen Tullikamari on liputtanut ja toiminut elävän musiikin puolesta pian 27 vuotta. Pakkahuoneella ja Klubilla vierailee vuosittain yhteensä noin 200 000 ihmistä.
Solo Sokos Hotel Torni Tampereen ylimmän, 25. kerroksen ravintola Moro Sky Barin kattoterassi on jälleen avoinna yleisölle.
Tampereen tapahtumien keskipisteessä toimiva tapahtumahotelli Original Sokos Hotel Ilves palkittiin. Kansainvälisessä World Luxury Hotel Awards 2014 -kilpailussa hotelli voitti Suomen Luxury City Hotel -sarjan.
Pohjoismaiden johtava hotelliketju Scandic on jälleen uudistanut Tampereen hotellejaan. Nyt vuorossa oli ketjun Tampereen suurin kokoushotelli, Scandic Rosendahl. Suositun kokous- ja kongressihotellin uudistus pyyhkäisi hotellihuoneet kertaheitolla 2000-luvulle.
140 vuotta vanha Veturitalli on löytänyt uuden loistonsa Tampereen uutena kokouspaikkana. Paja Kongressi on Torni Tampereen kylkeen valmistuneen kokous- ja kongressikeskuksen osuva nimi, joka perustuu sekä menneeseen, että tulevaan.
Finlaysonin Palatsi sykäyttää jälleen komein viinein. Nyt ravintolaan on saatu itävaltalaisen Esterházyn jaloja juomia siemailtaviksi. Niistä löytyy hyviä kumppaneita myös juuri vaihtuneelle syksyiselle kausimenulle, jonka annoksissa maistuvat ravut, riista ja marjat.