Tiiliholvin lounaslautasilta saattaa löytyä esimerkiksi tattista, kanttarellista ja suppilovahveroista metsäsienirisottoa ja ylikypsää karitsan etuneljännestä, porkkanapyreetä, pikkelöityä raitajuurta ja tattisipsiä.

Tiesitkö, että Tiiliholvissa tarjotaan myös lounasta? Lounastaa voi nopeammin ja lyhyemmin tai pitemmin sekä nautinnollisemmin vaikka kolmen ruokalajin mitalta.

Ruokailu Tiiliholvin punatiilisten seinien suojissa on lyhyestikin lounastettuna rentouttava pako työpäivän kiireestä. Pääruokien keittovaihtoehdon leivän kera saa 10 eurolla ja hyvinkin nopsakasti. Mikäli aikaa ja vaikkapa liikelounasseuraa sattuu löytymään, kannattaa nautiskella vaikkapa kahden tai kolmenkin ruokalajin mitalta. Alkuruoka maksaa 7 euroa, keittopääruoka 10 euroa, kalaisa tai lihaisa pääruoka 15 euroa ja jälkiruoka 5 euroa.

– Haluamme rikkoa sitä mielikuvaa, ettei Tiiliholvissa voisi syödä myös nopeasti, ravintolapäällikkö Sami Mäyrä toteaa.

Kaikki raaka-aineet ovat aivan yhtä laadukkaita kuin à la carte -annoksissakin, kaikki valmistetaan alusta asti itse omassa keittiössä. Puolivalmisteita ei käytetä.

Tiiliholvin mielenkiintoisen historian kabinettitiloihin pääsee myös aterioimaan ilman tilavuokraa, joten mikäli kabineteissa vain tilaa on, lounastaa voi myös niissä aivan omassa rauhassaan. Tiiliholvissa voi myös tavata liikelounaan merkeissä ja palaveerata suojaisassa kabinettitilassa.

– Kabinetit ovat hyvässä käytössä arkena. Yleensä niissä pidetään palaveri tai kokous ja nautitaan samalla lounasta, kuvailee Mäyrä.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

Halutessaan ja mikäli kabinetteja vain vapaana on, voi Tiiliholvissa lounastaa myös perin privaatisti ja tyystin tilavuokratta.

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Onko teillä kova, kantava ääni? – Tiiliholvin kabineteissa voit pitää hauskaa pikkujouluissa

Viisikymmenvuotias Ravintola Tiiliholvi on loistava juhlapaikka, jossa hauskanpitoon suorastaan kehotetaan. Pikkujoulukaudella ravintolajuhlintaan saa kuulua remakkakin ilonpito. Kellariravintolasta löytyy neljä kabinettia, joiden punatiilistä ladotut massiiviset seinät...

Tiiliholvi on liekeissä! – Liekitysviikot 12.10.2019 asti

Ravintola Tiiliholvissa liekit tanssivat kattoa kurkotellen, kun Liekitysviikot loimuavat erikoismenun myötä. Menun annokset hehkuvat tavalla jos toisellakin. Lisäksi liekehdintä vielä tapahtuu monen annoksen kohdalla...

Tiiliholvi villiintyi riistasta ja kalasta – Uusia à la carte -makuja uudistuneen tiimin tekemänä

Tiiliholvi riehaantui riistaisen villeistä raaka-aineista. Pietari Parkkosen johtama uudistunut keittiötiimi on laatinut annoskimaraan mm. oodin silakalle sekä tyrnille. Raaka-ainerakkautta tunnustetaan myös villisorsan ja kirsikan...