Tiiliholvin lounaslautasilta saattaa löytyä esimerkiksi tattista, kanttarellista ja suppilovahveroista metsäsienirisottoa ja ylikypsää karitsan etuneljännestä, porkkanapyreetä, pikkelöityä raitajuurta ja tattisipsiä.

Tiesitkö, että Tiiliholvissa tarjotaan myös lounasta? Lounastaa voi nopeammin ja lyhyemmin tai pitemmin sekä nautinnollisemmin vaikka kolmen ruokalajin mitalta.

Ruokailu Tiiliholvin punatiilisten seinien suojissa on lyhyestikin lounastettuna rentouttava pako työpäivän kiireestä. Pääruokien keittovaihtoehdon leivän kera saa 10 eurolla ja hyvinkin nopsakasti. Mikäli aikaa ja vaikkapa liikelounasseuraa sattuu löytymään, kannattaa nautiskella vaikkapa kahden tai kolmenkin ruokalajin mitalta. Alkuruoka maksaa 7 euroa, keittopääruoka 10 euroa, kalaisa tai lihaisa pääruoka 15 euroa ja jälkiruoka 5 euroa.

– Haluamme rikkoa sitä mielikuvaa, ettei Tiiliholvissa voisi syödä myös nopeasti, ravintolapäällikkö Sami Mäyrä toteaa.

Kaikki raaka-aineet ovat aivan yhtä laadukkaita kuin à la carte -annoksissakin, kaikki valmistetaan alusta asti itse omassa keittiössä. Puolivalmisteita ei käytetä.

Tiiliholvin mielenkiintoisen historian kabinettitiloihin pääsee myös aterioimaan ilman tilavuokraa, joten mikäli kabineteissa vain tilaa on, lounastaa voi myös niissä aivan omassa rauhassaan. Tiiliholvissa voi myös tavata liikelounaan merkeissä ja palaveerata suojaisassa kabinettitilassa.

– Kabinetit ovat hyvässä käytössä arkena. Yleensä niissä pidetään palaveri tai kokous ja nautitaan samalla lounasta, kuvailee Mäyrä.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

Halutessaan ja mikäli kabinetteja vain vapaana on, voi Tiiliholvissa lounastaa myös perin privaatisti ja tyystin tilavuokratta.

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Tiiliholvin sisäpiha sai letkeän kesäravintolan – rentoa kesälounasta ja kylmiä juomia

Tiiliholvin sisäpihalla tapahtuu taas uutta! Nyt sinne on syntynyt rento kesäravintola, jonka keittiössä kokataan suveen sopivia annoksia. Tilaukset tehdään näppärästi suoraan keittiöstä ikkunaluukun kautta...
Ravintola Tiiliholvi

Tiiliholvin salainen sisäpiha ja kesäkeittiö avautui kesälounaalle

Tiiliholvin sisäpiha sai viime kesänä komean kaksiosaisen patioterassin ja tänä kesänä paljastuu vielä paljon kaikkea uutta. Tällä viikolla starttasi kesälounas. Kesäpihalla lounasta tarjoillaan myöhempään ajankohtaan...

Tiiliholvin annosuutuuksissa musta risotto ja kalapastrami kahdesta eväkkäästä

Pietari Parkkosen johtama keittiötiimi kokkaa kevättä Tiiliholvin lautasille. Uudistuneella à la carte -listalla komeilee klassisia annoksia, mutta Tiiliholvin omin keittiötaioin ja -tyylein toteutettuna. –...