
Vuonna 1892 rakennetussa puisessa kasarmirakennuksessa asiakkaitaan palveleva Bastion Bistro tarjoilee mutkatonta ja maistuvaa bistroruokaa Helsingin lähisaariston kaikkia aisteja hellivässä, kiireettömässä miljöössä, pienen kävelymatkan päässä Suomenlinnan päälaiturista.
– Ruokalistan suunnittelu pohjautuu klassiseen eurooppalaiseen keittiöön, jossa ruokalistan raaka-aineet ovat vastuullisesti lähellä tuotettuja ja valmistettuja, Food&Events Tapahtumaravintolat -ketjun keittiöpäällikkö Kim Palhus kertoo.
Valmistamisessa korostuvat perinteiset saaristolaiset valmistusmenetelmät, kuten grillaaminen, liekittäminen, hauduttaminen ja keittäminen.
– Bastion Bistron ruokafilosofia kiteytyy Orson Wellesin kuolemattomaan lausahdukseen: Älä kysy, mitä voit tehdä maasi puolesta. Kysy mitä on lounaaksi.
Bastion Bistroon kannattaa tehdä pöytävaraus erityisesti sesongin huipussa sekä kesäteatteriesitysten yhteydessä: Quandoo.fi
Uusi omistaja jatkaa Merja Helaniemen ravintolakonseptin pohjalta
Ainutlaatuinen linnoitus ja Bastion Bistron historiallinen rakennus luovat upeat ja tunnelmalliset puitteet ravintolatoiminnalle.
Merja Helaniemen toteuttama Bastion Bistro -ravintolakonsepti on nimensä mukaisesti maukkaisiin ruokiin ja juomiin keskittynyt, kohtuuhintainen Suomenlinnan saaristoravintola, jonne on helppo tulla viihtymään. Bastion Bistron toimintaa tullaan jatkamaan Helaniemen alkuperäisen konseptisuunnitelman pohjalta.
Ravintola, kokoustila, juhlapaikka, catering-tarjoaja
Bastion Bistro on helppo paikka piipahtaa. Se tarjoaa monipuolisena bistroravintolana mutkatonta ja herkullista ruokaa, joka on hinnoiteltu maltillisesti, sekä viehättäviä ja hyvin toimivia kokous- ja juhlatiloja, laadukkaita catering-palveluita ja monipuolista oheisohjelmaa. Kaikki tilat ravintolasalia lukuun ottamatta ovat varattavissa yksityistilaisuuksia varten.
Bastion Bistro, Suomenlinna C 8, 00190 Helsinki
[TI-LA 26.-30.7.] William Shakespearen näytelmä Suomenlinnan kesäteatterissa: Kuten haluatte