muotibrunssiSaimi Hoyerin juontamalla Brasserie Le Havren Muotibrunssilla lauantaina 16.11. nautitaan brunssin lomassa arkkitehti ja muotisuunnittelija Kirsti Kasnion muotinäytöksestä.

Näytöksessä etsitään kristallikruunujen alla kadonnutta aikaa Kasnion mallistojen sekä Linnan juhlissakin nähtyjen pukujen kautta.

Malleina toimivat Paparazzin huippumallit sekä Linnan vieraat Sari Sarkomaa, Raija Vahasalo, Tuula Haatainen, Elisabeth Nauclér ja Hannele Palmroth.

Brunssin ja muotinäytöksen jälkeen on mahdollisuuden tutustua Kirsti Kasnion suunnittelemiin Linnan juhla -pukuihin sekä muihin näytöksessä nähtyihin luomuksiin.

Brunssin kohokohtana pöytiintarjoiltava jälkiruoka

Brunssin ruokailuosuuden alku- ja pääruoka haetaan noutopöydästä, jälkiruoka tarjoillaan samaan aikaan suoraan pöytiin. Tämän jälkeen alkaa muotishow, jonka jälkeen on mahdollista tutustu Kirsti Kasnion luomuksiin.

Tapahtumatiedot

lauantaina 16.11.

Brunssin hinta on 26,50 €

Tapahtuman kotisivut: http://www.hotelliseurahuone.fi/ravintolat/fi_FI/muotibrunssi/

 

Äskettäin uudistuneen Hotelli Seurahuoneen, Brasserie Le Havren menu on Henri’x-ravintolasta ja La Petite Maison’sta tunnetun Henrik Poulsenin sekä keittiöpäällikkö Jarmo Pihkalan käsialaa.

Makumaailmassa ranskalaisuus näkyy niin makujen aitoudessa ja selkeydessä kuin annoksien runsaudessakin. Tyypilliseen ranskalaiseen brasserie-henkeen annokset voidaan myös jakaa pöytäseurueen kesken. Ranskalaiset maalaissiiderit ja ruokaan ja tunnelmaan sopiva viinivalikoima yhdessä ranskalaisen musiikin kanssa täydentävät makuelämyksen.

Koko päivän voimassa olevalta à la carte -listalta löytyy modernilla otteella valmistettujen perinteisten ranskalaisten annosten lisäksi, etenkin lounaalla, tarjottavia päivän annoksia (plat du jour). Arkisin tarjolla olevalla lounaalla pääsee myös nauttimaan runsaasta salaattipöydästä ja päivän keitoista. Sunnuntaisin tarjottava Le Havren Brunssi on tuonut oman ranskalaisen lisänsä kaupungin brunssivalikoimaan.

Le Havren ravintolapäällikkö paljasti omat lempiruokansa.

– Oma lempiruokani on herkullisen pehmeä ja rapsakka crème brûlée ja hyvänä kakkosena seuraa lämmin Tarte Tatin. Näillä voisin herkutella vaikka joka päivä! Ja jottei mene liian makeaksi, niin välillä on ihana nautiskella ankancoipiconfit – sen voittanutta ei löydy, paljastaa ravintolapäällikkö Heli Beckman.

Le Havren nimen taustalla on Hotelli Seurahuoneen pitkät juuret, sillä alkuperäinen hotelli avattiin satamaan Kauppatorin äärelle vuonna 1833.  Nimi kunnioittaa hotellin  satamasta alkanutta tarinaa ja eurooppalaisen ruokakulttuurin aidointa ydintä, ranskalaista brasserie-keittiötä: rehellistä, elämänläheistä ja rentoa ruokaa laadukkaista, luonnollisista raaka-aineista.

Lue lisää

Brasserie Le Havre henkii kepeää ranskalaisuutta

Aukioloajat:

Brasserie Le Havre ma-ti klo 11.30-22.00, ke-pe klo 11.30-23.00, la klo 15.00-23.00, su klo 11.30-16.00 (Asiakaspaikat n. 100)
Bar Socis ma-ke klo 15.00-23.00, to-la klo 15.00-01.00
Le Havren Brunssi su klo 11.30 alkaen (alkaa 10.3.2013)

Hakusanoja:

Hotelli lähellä Kansallisteatteria, Hotelli lähellä rautatieasemaa, Ranskalainen ravintola, Tilausravintola, Juhlaravintola, Brasserie, Bar Socis, Glamour, Helsingin rautatieasema, Hotelli Seurahuone, Ravintola