jannika-b-keikatKuvaaja: Ville Juurikkala

Omakustanteisesti uransa aloittanut popartisti Jannika B esiintyy tämän viikon torstaina Helsingin Tavastiaklubilla uransa ensimmäistä kertaa.

Jannika B oli ehdolla tämän vuoden tulokkaaksi Emma Gaalassa sekä Iskelmä-gaalassa.  Artisti julkaisi toisen studioalbuminsa ”Šiva” maaliskuussa ja kappaleet, kuten ”Jääkausi” ja ”Itseni herra” ovat soineet tiheästi radiossa. Sony Musicin toimesta julkaistulla uutuusalbumilla nainen on ottanut entistä suuremman roolin sekä sävellys- että sanoituspuolellakin.

Jannika B lähti omin voimin liikkeelle maaliskuussa 2011, keräsi tiimin ympärilleen ja päätti toteuttaa unelmansa oman visionsa kautta. Laulaja julkaisi itse loppuvuodesta 2011 kappaleen ”Onnenpäivä” ja teki huikean työn raivaten tiensä kyseisellä sinkullaan mm. YleX:n soittoon. Hän aloitti esikoisalbuminsa teon omakustanteisesti yhdessä tuottaja Jonas Olssonin ja lauluntekijä Heidi Maria Paalasen kanssa. Albumi tuotettiin kolmen eri tuottajan voimin Olssonin lisäksi; mukana oli Pekko Haimi, Jani Lagerström ja Ago Teppand. Alkuvuodesta 2012 Jannika B. solmi mittavan yhteistyösopimuksen Sony Musicin kanssa.

Debyyttialbumi ”Kaikki rohkeus julkaistiin” helmikuussa 2013 Jannika B:n oman Ona-levymerkin kautta. Albumin single ”Seuraavan elämään” nousi radiohitiksi, ja oli mm. Radio Novan soitetuin kappale useita viikkoja putkeen.

Tapahtumatiedot
Jannika B
to 15.5.
Tavastia
Liput 14
Ennakkoliput www.tiketti.fi

Tapahtumapaikan kotisivut: www.tavastiaklubi.fi

[accordion]
[acc_item title=”Metrolla tapahtumaan”]Kampin metroasemalta 100 metriä Tavastiaklubille
[/acc_item]
[acc_item title=”Linja-autolla tapahtumaan”]Kampin linja-auto-asemalta 100 metriä Tavastiaklubille
[/acc_item]
[acc_item title=”Junalla tapahtumaan”]Rautatieasemalta 700 metriä Tavastiaklubille
[/acc_item]
[acc_item title=”Raitiovaunulla tai paikallisbussilla tapahtumaan”]Raitiovaunut 3 ja 2. Katso raitiovaunujen ja bussien reitit ja kaikki aikataulut: www.hsl.fi

[/acc_item]
[/accordion]

 

[divider scroll_text=”VINKKI! Muista hotellivaraus”]

Hotelli lähellä Tavastiaklubia

[column col=”1/4″]
Hotelli Scandic SimonkenttäScandic Simonkenttä

Ravintola lähellä Tavastiaklubia

ristorante-como-helsinki-ravintolaRistorante Como
[/column]