stones-helsinki2Rennossa miljöössä  Helsingin ydinkeskustassa toimivan Gastropub Stone’s:in  persoonallisin ominaisuus on se, että asiakas pääsee vaikuttamaan ravintolan valikoimaan. Olutvalikoima muuttuu säännöllisesti sen perusteella, mistä asiakkaat pitävät. Hanavalikoiman heikoimmat putoavat listoilta ja ne vaihdetaan parempiin.

Oluiden menekkiä mittaa hanabarometri, graafinen pylväsdiagrammi, joka osoittaa reaaliaikaisesti valikoimissa olevien hanaoluiden myynnin. Se kertoo asiakkaalle, miten oluet menestyvät toisiinsa nähden ja mitkä ovat vaarassa pudota pois valikoimista. Hanabarometri mittaa oluiden menekkiä tässä ja nyt, joten asiakas on koko ajan kartalla siitä, miten hänen suosikkinsa menestyy. Parhaillaan listoilla hallitsevat pirkanmaalaiset oluet Keisari 66, Elowehnä ja Året Runt.

Facebookia seuraamalla pysyy parhaiten kärryillä gastropubin valikoimista. Syyskuussa Oktoberfestien kunniaksi ravintolan hanasta kuohuvat mm. Paulanerin ja Hössin Oktoberfest-oluet. Valikoimiin saapui myös erinomainen amber ale -tyyppinen kotimainen pienpanimo-olut, Malmgård Proto #3.

Gastropubin valikoimissa on 10 hanaolutta, joista osa on  paikallisia helsinkiläisiä oluita sekä kausittain vaihtuvia kansainvälisiä oluita. Hanaolutvalikoimaa täydentävät luonnollisesti pullo-oluet, siiderit, viinit ja jotkut juomaerikoisuudet.

Gastropubissa herkutellaan lounaalla ja lounaan jälkeen yön pikkutunneille asti

Hampurilaiset ovat isossa osassa talon ruokavalikoimaa. Niiden raaka-aineisiin on panostettu isosti, sillä ne valmistetaan nykyisin parhaista lähitoimittajien raaka-aineista. Burgereita täydentävät pubiruokatyyppiset erikoisuudet ympäri maailmaa. Listalta löytyy mm. fish & chips -annos ja kreikkalainen salaatti. Grillattu luomukarjan kupeesta valmistettu salaatti on erinomaista raaka-ainetta kunnioittavan valinta. Syksyn listalta (25.9.2013) löytyy myös sesonkeja hyväilevä  hirvimakkara-annos, joka soveltuu mainiosti gastropub-ruoaksi.

Keittiö on auki valomerkkiin asti. Stone’s on juuri sellainen paikka, jossa voi nauttia kelpo pubiruoasta vielä siihen aikaan, kun Helsingin keskustassa on avoinna enää lähinnä pikaruokapaikkoja.

Oiva valinta pienelle yksityistilaisuudelle

Stone’sissa voi järjestää vaikka kokouksen tai juhlat kavereiden kesken.  10 hengen kabinetista löytyy  kokousvarustelu, äänieristys ja äänentoistolaitteisto

Mutkaton miljöö ja monipuoliset palvelut

Stone’s tarjoaa kellarin laavakivigrillin ja hanarivistöjen maittavien antimien lisäksi tunnelmaltaan mutkattoman miljöön juhliin ja muihin kokoontumisiin. Stone’siin voit tehdä pöytävarauksen, ja tilat soveltuvat moneen käyttöön aina kabinetin palvelupaketeista koko ravintolan vuokraamiseen.
Palvelupaketeissa riittää vaihtoehtoja moniin tarpeisiin, oli kyse sitten muutaman henkilön olutkurssista tai useamman sadan hengen yritysjuhlan järjestämisestä.

Gastropub Stone’s on olemassa asiakkaitaan varten ja se pyrkii vastaamaan heidän toiveisiinsa; Stone’s on rento pubi, jossa asiakas saa päättää, mistä pitää.

Ravintolan kotisivut: www.stonespub.fi