MAINOS
Koti TEEMANA Kellarikrouvi

TEEMANA: Kellarikrouvi

Pihvipaikkana tunnettu Ravintola Kellarikrouvi ottaa härkää sarvista: rotukarjaviikkojen tähtiä ovat erityyppiset nautarodut.
Sydäntalvi on parasta fondue-aikaa. Neljä erilaista fondueta perinteisestä ranskalaisesta Mont d’Or juustosta moderniin lohi&scampi -vaihtoehtoon on tarjolla Kellarikrouvissa 7.1. - 28.2.2014
Kellarikrouvi on hyvä pihvipaikka, mutta syksyllä ravintolaan kannattaa mennä herkuttelemaan myös sinisimpukoilla.
Taitavasti valmistetut saksiniekat, juomalaulut ja loppukesän kaunis luonto yhdistettynä rentoon ja iloiseen tunnelmaan ovat ainutlaatuinen elämys ja samalla muisto, josta puhutaan pitkään. Rapukausi on kesäravintoloiden merkittävin sesonki.