Koti TEEMANA Piemonte

TEEMANA: Piemonte

Piemonte sukeltaa Sisilian makumaisemiin. Keittiömestari Niko Ervalahti on napsinut sisilialaisen keittiön makuja katukeittiön antimiakin ravintolatasoisiksi annoksiksi taituroiden. Annosvalikoimasta löytyy niin...
Ravintola Piemonte on Kyttälän ravintolakaupunginosan italialainen kesäkeidas, jonka kesäterassi ja koko matkalta avattavat ikkunat tekevät siitä hetkessä mainion kesäravintolan puiston ääressä....
Ravintola Piemonten keittiötiimi on käynyt jo vahvasti keväisen parsan kimppuun. Parsaa on nyt aivan jokaisessa pääruoka-annoksessa ja muissakin mauissa...
Ravintola Piemonte hemmottelee herkuttelijoitaan juuri vaihtuneen listan uusilla annoksilla. Tällä kertaa tarjolla on mm. italialaista erikoisuutta kotivesien eväkkäästä valmistettuna: mateenmätibottargaa. Bucatini-pastaisen...
Lue myös: Syksyn herkkuja Piemonten uudistetulla iltalistalla Ravintola Piemonte on saanut uuden keittiötaiturin makukaravaaniansa ohjastamaan. Suomen Kokkimaajoukkueessakin vieraillut Niko Ervalahti on...
Piemonten kevät on startannut raikkaan parsaisesti. Keittiömestari Alexis Tokas on villiintynyt vihreästä siinä määrin, että halutessaan parsaa voi nyt...
Piemonte päräyttää piemontelaisittain, kun viinintekijä­-keittiömestari Jyrki Sukula vierailee ravintolassa perjantaina 4.3. Tuolloin ravintolassa tunnelmoidaan ja nautiskellaan rento piemontelainen illallinen Sukulan seurassa. Menu...
Ravintola Piemonte päätti sukeltaa vaihteeksi viereisen Italian maakunnan makumaailmoihin ja aloitti Toscana-viikkonsa 13.10.
Piemonten kevät etenee kuplien. Kuohuviiniviikot tuovat herkkuja sekä siemailtavaksi että naposteltavaksi. Miltä kuulostaisi itse tehdyt, paahdetut vaahtokarkit tai maitosuklaa-fondue mansikoilla tai hedelmävartaalla? Kuplivan kaverina, tietenkin.
Piemontessa ollaan lihaisien asioiden äärellä, kun ravintola starttasi hulppeat Carnivaalinsa. Tarjolla on lihaa niin peuran, lampaan kuin häränkin muodossa ja lihojen kylkeen vapaasti valikoitavia lisukkeita. Kaveriksi siemaillaan laseittain myytäviä vanhoja viiniystäviä Piemontesta ja uusia tuttavuuksia muistakin maakunnista.
Italialainen ravintola Piemonte laulattaa pastakonetta 24.2-8.3.2015 oikein asenteella ja tarjoilee itse valmistettua tuorepastaa
Aperitivo on peri-italialainen mukava tapa rentoutua päivän haasteiden jälkeen ja nauttia pieni hiukopala lasillisen kanssa. Vaikkapa työkaverien tai ystävien kanssa. Nyt tuota nautiskelua on tarjolla Piemontessa.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä