ravintola-piemonte-tuorepastaa
Italialainen ravintola Tampere: PiemonteItalialainen ravintola Piemonte laulattaa pastakonetta 24.2-8.3.2015 oikein asenteella ja tarjoilee itse valmistettua tuorepastaa erilaisilla täytteillä. Ensimmäisellä viikolla raviolien sisään kätketään mm. jokirapua.

Uutuutena ravintolassa on myös perin edullista lauantaiateriointia. Lauantai-iltapäivisin ennen neljää Piemonteen pyrähtävät kuittaavat kolmen ruokalajin italialaisen aterian vain 25 eurolla per nenu. Se on Lauantaimenu, johon kuuluu antipasti sekä talon leipää, päivän pasta tai risotto ja lopuksi vielä jälkiruoka. Selkeä avain leppoisaan lauantaihin.

Lue myös: Piemonten Lauantaimenu herkututtaa edullisesti

Torstaina 5.3.2015 ravintolassa vierailee piemontelaisen Montaribaldi-viinitilan edustaja ja maistattaa viinejään halukkaille. Piemonten keittiössä loihditaan kyseisten viinien kavereiksi sopimaan suunniteltuja annoksia, joille viinikumppanit Montaribaldin valikoimasta napatessa ateriasta muodostuu yhtenäinen makuhermoja hellivä kokonaisuus. Toki paikalle tulla voi ihan vaan maistelemaan viinejäkin. Kaikkia viinejä saa ostaa myös laseittain.

Viinejä tuo maahan maineikas Gianluca Poggio, joka on ollut Piemontessa myös vierailevana kokkitähtenä tryffeliviikkojen aikaan. Ilta toteutetaan yhteistyössä Montaribaldin viinitilan ja Gianluca Poggion La Tartufata -kaupan kanssa.

 

piemonte-risottoannos

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY