Siikaa, parsaa ja mateenmätibottargaa. Kuivatusta mateenmädistä valmistettu bottarga on kerännyt kovasti kiitoksia Piemonten asiakkailta.

Ravintola Piemonten keittiötiimi on käynyt jo vahvasti keväisen parsan kimppuun. Parsaa on nyt aivan jokaisessa pääruoka-annoksessa ja muissakin mauissa mennään vahvasti kevätkärki edellä.

– Saimme käsiimme hyvää espanjalaista parsaa, joten ajattelimme aloittaa parsalla jo nyt, vähän ennen muita. Kaikissa pääruoissamme on nyt parsaa jossain muodossa, keittiömestari Niko Ervalahti kertoo innoissaan.

Mozzarellakakkua ja karhunvadelmaa.

Löytyypä parsaa muualtakin, sillä alkuruokapuolelta paljastuu parsaa siikarullan kaverina. Annos on aateloitu talvella valmistetulla ja loistavan vastaanoton saaneella mateenmätibottargalla.

Parsaisella pääruokapuolella on tarjolla mm. karamellisoitua ankanrintaa, maapähkinäpyreetä, linssisalaattia tomaatilla ja vihreällä parsalla sekä kahvilla maustettua kastiketta.

– Maut toimivat hyvin yhdessä, sillä sekä maapähkinä, tomaatti että kahvi ovat parsan makupareja, Ervalahti summaa.

Jälkiruokarintaman erikoisherkkuna hurmaa mozzarellasta valmistettu karhunvatukkainen juustokakku.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

Ankkaa, linssejä, maapähkinää ja parsaa.

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Piemonte brunssi

[LAUANTAIBRUNSSI] Italialainen brunssi Piemontessa – pääruokina pastoja ja risottoja pöytiintarjoiltuna

Ravintola Piemonten brunssi hemmottelee lauantaipäivisin ruokailemaan suuntaavia antipastoilla ja pöytiintarjoilluin pasta- tai risottoannoksin. Brunssi palasi nyt takaisin vanhaan malliin, joten antipastopöydästä voi poimia omia suosikkeja...
Piemonten take away -annokset

[ITALIALAISTA VIIKONLOPUKSI] Piemonten noutoannosten tilaukset käynnissä

Piemontesta voi tilata ruokaa myös kotona herkuteltavaksi. Take away-annoksia voi tilata viikoittain torstaista lauantaihin klo 14-18 noudettaviksi. Menun pääruoka toimitetaan esikypsennettynä lämmitys- ja viimeistelyohjeiden kera. Alku-...
Pikilinnan kesäterassi Tammelassa

Tampereen terassit ja kesäkeitaat esittäytyvät

Nyt saa jälleen nauttia ulkona aurinkoisen lämpöisestä ilmasta, eikä tarvitse uhmata säiden jumalia! Tässä muutama terassikauden helmi Tampereella. Hämeenpuiston ja Hämeenkadun loppupään kesäterassit ja kesäravintolat Hämeenpuiston...