Koti TEEMANA Kajo

TEEMANA: Kajo

Lähiraaka-aineita ja vankkaa käsityötä hyödyntävä tamperelaisravintola Kajo  on yksi kaupungin kovimmista ravintoloista ja sai valtakunnallista mainetta mm. Vuoden viiniravintola 2019 -tittelillä.

Villit ja Gyros by Kajo pop up -teema saa jatkoa kahtena sunnuntaina,  25.4. ja 2.5.2021. Kaukaisen Kreikan klassikkoherkun ja...
Villit ja Viinit -viinibaari kutsuu viettämään iltaa ja maistelemaan viinivaraston erikoisherkkuja yhdessä Ravintola Kajon superinnokkaiden viininkaatelijoiden Marko Simunaniemen ja Juuso Killströmin seurassa. Kaverukset päättivät järjestää viikonlopun, jossa...
Suomalaisen luonnon ja välimerellisen meiningin samoille lautasille kokkaava Kajo avasi ovensa ja tarjoilee "Oodi luonnolle" -elämyskokonaisuuttaan nyt ravintolatiloissa sekä...
Moni ravintolatiimi on operoinut kekseliäitä noutoruokakeinoja koronakriisin keskellä. Ruoan tyylilajikin on saattanut vaihtua täysin. Nyt mennään poikkeuksellisin ja kenties...
Viisi Tähteä -media on julkaissut jälleen listan Suomen ravintolaparhaimmistosta. Odotetulle 50:n parhaan listalle ylsi tänä vuonna Tampereelta 4 ravintolaa: ravintola...
Kohta kaksivuotiaan Kajon keittiö- ja raaka-ainefilosofia on tiivistynyt entisestään. Raaka-aineesta kaiken irti tiristäminen on yksi tiimin tiukimmassa tähtäimessä olevia...
Viinilehti on palkinnut tamperelaisravintola Kajon Vuoden viiniravintola 2019 -tittelillä. Palkinto julkistettiin Viini Wine Awards -gaalassa 13.11. Helsingissä, Kalastajatorpalla. Kajo on...
Ravintola Kajo ja vesilahtelainen Kurjen biodynaaminen tila ovat aloittaneet ystävyys- ja yhteistyötoiminnan tilan monipuoliset tuotteet ja ruokakulttuuri keskiössään. Jatkossa...
Kajoon saapuu viinitaituriväkeä Ranskasta mukanaan kuninkaallisen kuplivaiset juomat! Maineikkaat Paul-Etienne Saint Germain -samppanjat valtaavat ravintolan illallispöydät torstaina 14.11.2019. Tarjolla on säkenöiviä samppanjoita...
Viisi Tähteä -media on julkaissut jälleen listan Suomen ravintolaparhaimmistosta. Lujasti odotetulle 50:n parhaan listalle ylsi mukaan Tampereelta 5 ravintolaa: ravintola...
Kajo on uudistanut annoskatraansa syksyyn sopivaiseksi makuinaan karitsa, puolukkavispipuuro, pakuri ja poronverikastikkeinen peura. Simppelin ja selkeän näköiset annokset piilottelevat...
Kajo heittäytyy vaihtuvien viiniteemojen vietäväksi noin kuukauden välein ja parin viikon jaksoissa. Silloin saliin kärrätään viinivainuisen Marko Simunaniemen metsästämiä...

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä