Uutuuslaite High Voltage on puiston hauskimmista vetkuttimista.
Suomen suurin matkailulehti Mondo on valinnut tulevan matkailuvuoden kiinnostavimmat kohteet suomalaisille matkailijoille.
Fetovaian ranta Italiassa Elban saareella. Kuva: Panoramio.com, elbareservation.com Norwegian julkaisi tälle viikolle melkoiset lentotarjoukset. Halvat lennot voi napata 13.4. mennessä...
Atria järjesti joulukuussa Atria Kulinaari –haastekisan ruokabloggareille. Sarjoja oli kaksi: Juhlahumua ja Arjen nautintoja
Keväällä tai syksyllä on paras aika matkustaa Kreikan saaristoon nauttimaan turkoosista. Joonianmeren saaristo on parasta antia ja jopa turistien suosiossa kylpevä Korfun saari on suositeltava matkakohde.
Lenin-museo suljettiin näyttelyuudistuksen vuoksi 2015 lopussa ja uusi museo avattiin yleisölle täysin uudistettuna kesäkuussa 2016. Museon kehittämisessä kuultiin yleisön...
Samaan aikaan, kun Suomessa hissutellaan alkoholista ja heikennetään mm. maamme juomateollisuuden kilpailukykyä monin tavoin, naapurimaissamme kehitetään rohkeasti matkailuelinkeinoa ja tuodaan samalla juomateollisuuden tuotteita esille.
Tampere on suuri seikkailu! Sen on oivaltanut Amazing Tampere -kaupunkisuunnistusyrittäjä Heikki Närvänen, joka on jo parin vuoden ajan menestyksekkäästi...
Iltapäivän tympeä olo työpaikalla ei välttämättä johdu ikävistä työtehtävistä, vaan yksinkertaisesti alhaisesta verensokerista
Pirkanmaalaiset saavat tänäkin talvena nauttia kotikentän läheisyyden helppoudesta, kun Finnmatkat lentää suoria lomalentoja Teneriffalle. Kesäkaudella Tampereelta pääsee taas auringon...
Jauhoja, leipää, tuoreita vihanneksia, lihaa, jäätelöä, juustoa, vauvanruokaa, oliiviöljyä.... Kaikki luomua ja ympäristölle ystävällistä, kaikki keskustan yhdestä kaupasta. Tila tuli kaupunkiin!
Maijastiina Ovaska siirtyi insinööribisneksestä kulinaarikauppiaaksi rapiat 10 vuotta sitten. Koska ruoka. Hyvä ruoka. Nyt Culinaria Keittiöelämää -liike on yksi kaupungin kulinaarisia kiintopisteitä. Kauppa kauppiaineen on muodostunut melkoiseksi hyvän ruoan ystävien pyhiinvaelluskohteeksi, jonka Facebook-sivun bloginomaisia päivityksiäkin seuraa runsas joukko hyvästä ruoasta ja ravintoloista kiinnostuneita.