Kesän suurin ja kaunein kulinaristisen elämyksen tarjoava gourmetfestivaali Taste of Helsinki järjestetään tuttuun tapaan Kansalaistorilla 15.-18.6.2017. Maisteluun sopivasta menusta vastaavat tapahtuman kymmenen kovan luokan ravintolaa. Uutuutena mukana myös huippukokein tähditetty pop up -ravintola TuOHi.

Kymmenikön joukosta löytyy sekä tuttuja perinteisiä ravintoloita että uusia nimiä fine diningin mestareista maan suosituimpiin bistroihin. Kansaa kestitsevät Bistro O mat, Grön, Ludu, tallinnalainen Noa, Savoy, Pastor, Passio, Toca, Shelter sekä vierailevista kokkitähdistä koostuva TuOHi.

Taste of Helsinki 2016 from Taste of Helsinki on Vimeo.

Taste of Helsinki on kesän ylivoimaisin ruokailukokemus

Kansalaistorin Puisto muuttuu tapahtuman ajaksi joka foodien taivaaksi ruokineen, juomineen ja hauskanpitoineen. Alueen ravintolat tarjoavat lounasmenun perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina sekä päivällismenun torstaina, perjantaina ja lauantaina. Tapahtuman kaikissa ravintoloissa on käytössä Electrolux Professional -ammattikeittiölaitteet. Makuhermoja herkisteleväisen ruoan lisäksi pääset nauttimaan upeasta oheisohjelmasta.

Electrolux Chef’s Secrets on Electroluxin oma kokkikoulu, jossa pääset kokkaamaan Suomen Kokkimaajoukkueen jäsenten rinnalla. Uudesta Electrolux Smoothie Academystä löydät tuoreimmat smoothie-trendit ja voit valmistaa itsellesi
juoman omalla twistilläsi.

Tarjolla on myös live-musiikkia ja mahdollisuus tutustua mm. viini-, olut- ja samppanjamaailmaan sekä kotimaisten pientislaamojen tarjontaan.

 

Tapahtuma


Taste of Helsinki

Päivä: to 15.06.2017 – su 18.06.2017
Aika: Koko päivä
Hintaluokka: 41,50 (Pääsylippu + 25 Markkaa) Tiketti.fi
Tapahtuman kotisivut: http://www.tasteofhelsinki.fi/

Tapahtumapaikka


Kansalaistorin puisto
Töölönlahdenkatu 2
Helsinki
Hotellit läheisyydessä