Kokkauskurssilla tutustuu uusiin ihmisiin, kehittyy keittiötaidoiltaan ja kokee lisäksi itse valmistamansa upean illallisen. Ei hullumpi kokonaisuus ja tapa viettää maukas päivä. Helsingissä on onneksi runsaasti tarjontaa, mutta kannattaa olla ajoissa liikkeellä saadakseen paikan juuri haluamastaan teemasta.

Kurssi on toivottu lahja, mutta sen voi ostaa myös itselleen. Se onkin helpoin keino varmistaa, että kokkauskurssille tulee myös suunnattua. Vaikkapa kumppanin kanssa. Osallistuttuamme itse kokkauskursseille huomasimme, että monet saapuivat kokkauskurssille lahjakortti mukanaan tai olivat mukana yritysseurueessa – yhdessä kokatessa työkavereistaan ja jopa pomostaankin löytääkin usein aivan uusia puolia. Kursseilla myös tutustuu helposti samanhenkisiin ihmisiin, kun viettää yhdessä lystiä illalliseen päättyvää kokkauspäivää.

Tässä poimintomme kaikille avoimista kokkauskursseista Helsingissä

1Helsingin Kulinaarisessa Instituutissa ei jäykistellä

Jo yli 25 vuotta rentoa yksityistä kokkikoulua – Helsingin Kulinaarisessa Instituutissa ei jäykistellä!

Tapahtumia ei löytynyt näillä hakuehdoilla

LISÄÄ

2Espan kokkauskurssit

Espan kokkauskurssin voit ostaa vaikka lahjakorttina joko läheiselle tai itselle. Lahjakortteja Espan kokkauskursseille myy Elämyslahjat, jolla on kolmenlaisia lahjakortteja: yhdelle, kahdelle ja polttariporukalle. Kurssit kestävät noin 3 tuntia, minkä aikana yleensä valmistetaan 3 ruokalajin menu. Menuille on suunniteltu viinipaketit, jonka osallistuja voi halutessaan tilata kurssille ilmoittautumisen yhteydessä.

Tapahtumia ei löytynyt näillä hakuehdoilla

LISÄÄ

3Martoilla huikea määrä erilaisia kursseja

Uudenmaan Marttojen ruokakurssivalikoima on häkellyttävä. Kursseja järjestetään joka viiikko ja ne tarjoavat uusien taitojen ja tietojen oppimista ruoanlaiton parissa. Kurssista riippuen osallistujan on mahdollista oppia niin kalan käsittelyä, erilaisia ruoanvalmistustapoja kuin maistuvien makkaroidenkin valmistusta. Elämyslahjojen lahjakortilla voi valita osallistumisen riista-, kala- tai makkarakurssille. Illallisen valmistamisen jälkeen osallistujat pääsevät herkuttelemaan yhdessä kokkkailuja ruokia.

Tapahtumia ei löytynyt näillä hakuehdoilla

LISÄÄ

Näistä kokkikursseja ryhmille

Listaamme lopuksi myös vain ryhmille kokkailuja järjestäviä kokkikouluja.

4Kalatukku E. Erikssonin sushi-kokkikurssi | min 8 hlön ryhmille

Sushi-kokkikurssi antaa hyvät eväät sushiharrastuksen aloittamiselle. Kalatukku E. Erikssonin Elämyskeittiössä opetellaan valmistamaan herkullisia susheja, joita on myös helppo valmistaa kotona. E. Eriksson on ehdan sushin edelläkävijä Suomessa. Aitoon japanilaiseen sushikulttuuriin suomalaiset johdatti sushimestari Kenji Mitsui, joka oli kalatukun sushimestarina yli 15 vuotta. Hänen oppiensa ansiosta sushit valmistetaan tänäkin päivänä perinteitä noudattaen, raaka-aineiden laadusta tinkimättä.

Osta lahjakortti Elamyslahjat.fi

5Teurastamolla A21 Kokkikoulu yhdistelee ruokiin vaikka cocktailit

A21 Kokkikoulu. Tinkimätöntä ruoanlaittoa tinkimättömistä raaka-aineista ja mahdollisuus yhdistää ruokiin suunnitellut cocktailit. Ainutlaatuinen elämys ja varmasti jotain uutta.

6Ravintola Nokan kokkikeittiö Kokka