Koti TEEMANA Viiniravintolat

TEEMANA: Viiniravintolat

Ravintola Aino yllättää yhdistämällä Suomen Lapin ja Italian Piemonten. Marraskuun ajan tarjolle taituroitava teemamenu syntyy Hannu Lahtelan Sallassa tuottamasta villiporonlihasta sekä Piemonten upeista viineistä makuhermoja...
Helsingin Etelärannan Sundmans Krog raottaa kevättalvella legendaarisen viinikellarinsa ovea houkuttelevaan hintaan ja tarjoilee viinilöytöjen rinnalla luotettavana kumppanina korkealaatuista pihviä.
G.W.Sundmansin Menu Yalumba tarjoaa ainutlaatuisen läpileikkauksen australialaisen laatuviinituottajan valikoimaan. Mukana ovat suosittu Y-sarja, Vioginer-huippu The Virgilius sekä punaviinien australialainen ikoni The Signature.
Savoyn suositut viinimenut jatkuvat tänä syksynä Rhône-teemalla. Helsinkiläinen ravintolalegenda tarjoaa lokakuussa vierailleen mahdollisuuden tutustua neljään eteläranskalaiseen huippuviiniin ja herkutella keittiöpäällikkö Kari Aihisen suunnittelemalla syysmenulla....
Ravintola Carelia on valottanut esimakua syksyn Champagne-viikoista, jolloin lasittain tarjoiltuna on ainutlaatuinen mahdollisuus maistaa huippuvuosikertoja ja erikoiseriä. Myös Careliean viini-illat ovat saaneet aiheeksi aikaisemmasta...