Tampereelta PRO-finalisteiksi on noussut ravintola-alan viinivoimainen yrittäjäpariskunta Loretta ja Simo Pietilä sekä Hakametsän hallin ravintolatoiminnasta vastaava Henna Rajamäki.

Ravintola-alan odotetut Oscar-pystit eli PRO-palkinnot jaetaan jälleen tammikuussa. Finalisteiksi on Tampereelta valikoitunut yrittäjäpariskunta Loretta ja Simo Pietilä sekä osaaja jäähallin kiekkokeittiön takaa, Henna Rajamäki. Lauo hyvät perustelut ilmoille ja kannusta ynnä äänestä suosikkiasi!

PRO on tunnustuspalkinto horeca-alan ammattilaisille. Sarjoja on 15 ja niissä huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet. Nämä ravintola-alan arvostetuimmat palkinnot jaetaan juhlavin menoin vuosittaisessa PRO-gaalassa. Vuoden 2020 palkinnot pokataan Finlandia-talossa 30.1.2020. Äänestys eli kommentointi sulkeutuu 14.10.2019.

YRITTÄJÄ

Loretta ja Simo Pietilä

Juhlatalon ravintolat, Tampere

Loretta ja Simo Pietilän yritykset Juhlatalon Ravintolat ja Sisko ja sen Veli pyörittävät kahta erityyppistä ravintolaa Tampereella. He ovat ottaneet Komediateatterin Juhlatalon hoitoonsa vuonna 1994 ja tänä vuonna avautui Sisko ja sen Veli -pubi. Yrittäjävuosiin mahtuu paljon muutakin, mutta ennen kaikkea lämpimiä kohtaamisia ja juhlia; tavoitteena on luoda jokaisesta juhlasta ainutlaatuinen. Pariskuntaa luonnehditaan Tampereen ravintola-alan vaikuttajiksi, joilla on mieli avoinna ja työllistävä terve yritys. Teatterin kanssa tiiviissä yhteistyössä yrittäjät ovat itsekin kulttuurin tekijöitä.

AMMATTIKEITTIÖN PÄÄLLIKKÖ

Henna Rajamäki

Hakametsän jäähalli, Restel-ravintolat, Tampere

Henna Rajamäki vastaa Hakametsän jäähallin ravintolatoiminnasta. Hänen uransa on vahvasti sidoksissa Hakametsään: Rajamäki on aloittanut aikoinaan hallilla kioskimyyjänä ja edennyt muutamien mutkien kautta ravintolapäälliköksi. Työpaikka on kahden legendaarisen tamperelaisjoukkueen kotihalli ja vääntö kaupungin herruudesta tiukkaa. Rajamäki rikkoo kuitenkin tamperelaista koodia ja hurraa sekä Ilvekselle että Tapparalle. Hänelle on tärkeää toiminnan jatkuva kehittäminen sekä henkilökunnan viihtyminen työssään. Rajamäki itse viihtyy työssään erinomaisesti, saahan hän illasta toiseen nauttia tapahtumien sykkeestä huipputiimin kanssa. Vastuullisuuden niin ympäristön kuin yhteiskunnankin osalta tulisi olla perusarvo, ja pienilläkin teoilla voi vaikuttaa, Rajamäki uskoo.

PRO-FINALISTIT