Tampereen elävässä vanhassa kaupungissa sijaitseva Panimoravintola Plevna sai hiljattain lasitetun ja lämmitetyn terassin. Se on osaltaan tuonut mukavaa eloa Finlaysonin kaduille, sillä historiallisen miljöön katuvilinässä voi nyt nautiskella viimoilta suojassa paitsi ruokia, myös panimon uutuusoluita.

Lämmityslaitteet ja suoja tuulelta tekivät Plevnan terassista ympäri vuoden nautiskeltavan. Verannaksi nimetty terassi on parhaimmillaan ylivertainen nautiskelijan keidas, sillä kaupungista ei katettuja terasseja juuri muualta löydy.

Terassilla voi nauttia hiukopalaksi Sam Viitaniemen pienpanimo-oluiden kanssa pikkusyötävää tai vaikkapa fish & chips -annoksen. Isompaan nälkään aterioida voi niin lounas- kuin illallistyyliinkin.

Kevät toi hanoihin ja olutmyymälään uusia oluita

Palkittujen klassikoiden lisäksi ravintolassa on aina tarjolla kausituotteita ja uutuuksia, jota panimo kehittelee ahkerasti. Uutuusoluita ja erikoisempiakin makuyhdistelmiä on tarjolla kaiken aikaa. Nyt hanoihin saapui kaksi uutuusolutta:

KANNAS 5,2%

Perinteikäs ravintola Kannas Helsingissä täyttää 80-vuotta Koskipanimo on valmistanut heille raikkaan ameriikan laagerin, jossa puhtaus ja juotavuus on päällimmäisenä ideana. Oluen valmistuksessa on käytetty Tomahawk humalaa joka antaa hieman pihkamaisen aromin.

SIMCOE APA 5,7%

Tomahawk IPA: n tilalle tuli raikas Simcoe APA, joka on singel hoppi Amerikan pale ale. Kuiva, hedelmäinen ja reilusti greippinen, raikas olut, jonka jälkimaku puraisee mukavasti.

Panimomyymälän valikoima taas on kasvanut jo kymmeneen tuotteeseen, joista viimeiseksi ovat saapuneet Savuolut James, Tähti III, Pikku Mörkö ja perinteinen Vehnä, joka teki paluun. Pullotuotteita voi ostaa mukaan joka päivä klo 21 asti. Voit ostaa yksittäisiä pulloja, oluita laatikoittain tai valita mieleisesi 6-packin erilaisia oluita.


LISÄÄ
 

Plevnan odotettu lounas tarjoillaan pöytiin lasitetulla Verannalla

 

Plevnan uusi terassi on lämpöinen ympäri vuoden – panimomestarin täysosumaolutta voi ostaa myös mukaansa