Äskettäin uudistuneen Ilves Bar&Nightin yökerhosta löytyy kaksi varattavaa yksityistilaa juhlaväelle, jolle hauskanpito myös omassa rauhassa on tärkeää. Ystäväporukoiden lisäksi tilat soveltuvat hienosti myös pikkujouluseurueiden käyttöön – tilauksesta myös päivällä.

Nokkela illan emäntä tai isäntä ymmärtää varata etukäteen seurueelleen yökerhon Vip Loungen, jonne voi tilata vaikkapa drinkkiklassikoita vuosikymmenten varrelta. 15 juhlijalle asti mitoitettuu Karaoke Lounge puolestaan on 20 000:n kappaleen musiikkitaikamaa, jossa voi laulamisen lisäksi kuunnella itse valitsemaansa musiikkia.

Tampereen keskeisimmässä yökerhossa on nykyaikainen tapahtumatekniikka ja täydet cateringpalvelut. Kaikki tilat ovat yhdistettävissä koko hotellin palveluihin sauna- ja kylpyosastoineen ja kattosaunoihin sekä tietysti vieraiden majoituksiin.

Hinta 250€/ilta* sisältäen pääsyliput ja jononohitukset 15 henkilölle. Nopea laskutoimitus kertoo, että esimerkiksi 15 henkilön kustannukseksi jää alle 17 euroa henkilöltä. Tila on vuokrattavissa maksimissaan 20 hengen ryhmille. (*Hintatiedot päivitetty 2.4.2017)

Yli kolmekymmentävuotias Ilves Bar&Night on tamperelaisen yöelämän klassikkoyökerhoja ja ainoa, jonka palvelukokonaisuuteen kuuluu tasokas hotelli. Hittimusiikin lisäksi yökerhossa nautiskellaan live-illoista.

Lue lisää:

K22 Yökerho Tampereella: Uudistunut ja avarampi Ilves Bar & Night

Kuin kylpylähotelli – Sokos Hotel Ilves uudisti sauna- ja allasosastonsa täysin