Jääkiekon MM-kisoissa on viimeisen viikonlopun aika! MM-kiekkoilua voi seurata Tampereella erityisesti tutuissa kisakatsomoissa, mutta uusiakin paikkoja on, kuten Dam ja Kulttuurikahvila Kiven terassi, jolla pelejä voi seurata Tampereen teatterin ikkunasta. Välierää jännätään myös IHKUssa, joka oli pitkään suljettuna.

NYT SE ALKAA! | EM-jalkapalloturnaus ja Huuhkajat Tampereen baarien kisakatsomoissa

Tampereen sporttibaarit ja jääkiekkokatsomot

1

Dam Bar

Damin kisakatsomona meillä toimii terassin 27 neliön LED-screen. Lisäksi sisätiloissa on toinen screen.

[LA 5.6. SUOMI-SAKSA] Jääkiekkohuumaa ja smash burgereita Tammerkosken uutuusravintolassa

Kulttuuriravintola Kiven terassi

3

Huom! Kivi ei normaalisti avoinna sunnuntaisin


Kulttuuriravintolan terassi Tampereen keskustorin äärellä on yksi kaupungin salaisista kisakatsomoista tänä kesänä. Ottelut heijastetaan kesäterassikansalle Tampereen Teatterin aulan ikkunan läpi teatterihenkilökunnan raudanlujalla teknisellä osaamisella.

Kiven terassilla nautitaan ohjelmasta ja kehutun hinta-laatusuhteen purtavasta

4 Kultainen Apina jääkiekkokatsomo


Kultainen Apina on jääkiekon kotikatsomo Hervannassa. Arvostetun olutravintolan yhteydestä löytyy erillinen sali sporttitapahtumien seuraamiseen. Kaksi isoa teeveetä ja screeni. Kultaisella Apinalla on yhteistyötä Tapparan kanssa ja ensisijaisesti pubissa näytetäänkin Kirvesrintojen pelejä.

5


Konttori on harvinaislaatuinen saunallinen olutravintola aivan Tampereen keskustassa. Jugend-talon kivijalkahuoneistossa nautitaan monipuolisesta ja sesonkeja seurailevasta hanaolutvalikoimasta, vaihtuvista pienpanimohanaoluista sekä muista baarituotteista. Konttorissa on myös mahdollista saunoa ja katsoa otteluita vaikkapa isolta screeniltä.

Konttorissa SM-liigaa ja muuta sporttia jättinäytöltä sekä hanatolkulla maltaisia makuja

Lue myös: Konttori valittiin Vuoden Olutravintolaksi

6


Jääkiekon ystävien baari Aleksanterin kadulla. Ilveksen väriä ylväästi tunnustaneen 2h+k:n baarin puoli tarjoilee kattavan juomaskaalan lisäksi pikkupurtavaa ja ruuduilta sporttia. Ja tietysti siipiannoksia ja burgereita.

2H+K Baarissa lätkää ja burgeria siipineen – Riistakauden erikoisuutena hirviburgeri

7


IHKUn pubi on kisakatsomo, jonka screenit löytyvät jokaisesta katselukulmasta. Kesällä Ihkun pubissa aukesi oma keittiö ja olutvalikoima kuuluu kisakatsomoiden parhaimmistoon. Ihku on kaudella 2019-2020 jälleen Tappara Fan Clubin virallinen jälkipelipaikka, jossa voi kokea haastatteluja, pelaajavierailuja ja kisailuja viikonlopun pelien jälkeen.

8

 Pikilinna


Pikilinnassa rakastetaan urheilua, etenkin jääkiekkoa. TV-ruuduilta seurataankin sporttia, ja talvisin asiakkaille tarjotaan jopa ilmaiset kuljetukset jäähallille Tapparan ja Ilveksen peleihin. Peräseinä on tikattu täyteen kiekkoilukuvia. Siellä lepää mm. Pikilinnassa otettu kuva vuoden 1995 voitokkaasta Leijona-joukkueesta ennen maailmanmestaruuden nappaamista.

Lue koko juttu: Olutravintola Pikilinna oli klassikko jo syntyessään

 

Lisää sporttibaareja (ei päivitetty)

Härlem (Härmälä) | SM-Liiga Public House Huurre, Wanha Tappi, Kyttis Pub,  Players House | SM-Liiga (molemmat), Sticky Wingers, Bar Passion, Jäähovi, Aikalisä | SM-Liiga, Semafori, Kivenheitto, Viihdemaailma Ilona
Tampereen paikallisotteluiden tilasto on musertava Ilveksen kannalta. Tappara on dominoinut koko 2010-luvun. Viime aikoina otteluiden jännitysmomentti on kuitenkin huomattavasti parantunut Ilveksen revanssien myötä. Kuva: Kohokohdat.fi.

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]