Jääkiekon MM-kisojen loppuhuipennuksessa Leijonat kohtaavat Kanadan. Ratkaiseeko Mörkö kolmannen kerran voiton Suomelle? Tässä poimintomme loistavista kiekkobaareista.

MM-finaali pelataan sunnuntaina kello 21.15 alkaen.

Tampereen sporttibaarit ja jääkiekkokatsomot

1

 Pikilinna


Pikilinnassa rakastetaan urheilua, etenkin jääkiekkoa. TV-ruuduilta seurataankin sporttia, ja talvisin asiakkaille tarjotaan jopa ilmaiset kuljetukset jäähallille Tapparan ja Ilveksen peleihin. Peräseinä on tikattu täyteen kiekkoilukuvia. Siellä lepää mm. Pikilinnassa otettu kuva vuoden 1995 voitokkaasta Leijona-joukkueesta ennen maailmanmestaruuden nappaamista.

PIKILINNASSA SUOMEN PELIT MERTARANNAN SELOSTUKSELLA

Lue koko juttu: Olutravintola Pikilinna oli klassikko jo syntyessään

 

2


Konttori on harvinaislaatuinen saunallinen olutravintola aivan Tampereen keskustassa. Jugend-talon kivijalkahuoneistossa nautitaan monipuolisesta ja sesonkeja seurailevasta hanaolutvalikoimasta, vaihtuvista pienpanimohanaoluista sekä muista baarituotteista. Konttorissa on myös mahdollista saunoa ja katsoa otteluita vaikkapa isolta screeniltä.

Jääkiekon mm-kisat:  Konttorilla aina 2 ottelua näkyvissä

Konttorissa SM-liigaa ja muuta sporttia jättinäytöltä sekä hanatolkulla maltaisia makuja

Lue myös: Konttori valittiin Vuoden Olutravintolaksi

3


Kultainen Apina on jääkiekon kotikatsomo Hervannassa. Arvostetun olutravintolan yhteydestä löytyy erillinen sali sporttitapahtumien seuraamiseen. Kaksi isoa teeveetä ja screeni. Kultaisella Apinalla on yhteistyötä Tapparan kanssa ja ensisijaisesti pubissa näytetäänkin Kirvesrintojen pelejä.

Kultaisessa Apinassa pelit näkyy C-More kanavalta

4


Jääkiekon ystävien baari Aleksanterin kadulla. Ilveksen väriä ylväästi tunnustaneen 2h+k:n baarin puoli tarjoilee kattavan juomaskaalan lisäksi pikkupurtavaa ja ruuduilta sporttia. Ja tietysti siipiannoksia ja burgereita.

KAKSION BAARISSA SUOMEN PELIEN AIKANA HANATUOTTEET SEKÄ RUOKA -20%

Katso aukioloajat

Lisää sporttibaareja

UUTUUS! Härlem (Härmälä) | SM-Liiga Public House Huurre, Wanha Tappi, Mallashovi | SM-Liiga, Kyttis Pub, Palomar, Players House | SM-Liiga (molemmat), Kultainen Apina, Sticky Wingers, Bar Passion, Jäähovi, Aikalisä | SM-Liiga, Semafori, Kivenheitto, Viihdemaailma Ilona, Ville ja Vilja
Tampereen paikallisotteluiden tilasto on musertava Ilveksen kannalta. Tappara on dominoinut koko 2010-luvun. Viime aikoina otteluiden jännitysmomentti on kuitenkin huomattavasti parantunut Ilveksen revanssien myötä. Kuva: Kohokohdat.fi.