Koti TEEMANA Tampereen olutravintolat

TEEMANA: Tampereen olutravintolat

Norjalainen pienpanimo Nøgne Ø saapuu jälleen panimomestarivierailulle Panimoravintola Plevnaan. Edellisellä kerralla Plevnassa vietettiin vuonna 2007 ainutlaatuinen Guest Brew -olutillallinen, jonka valmisti Nøgne Ø:n keittiömestari Rolf "Toa" Tore Vik yhdessä Plevnan keittiötiimin kanssa. Jälleen on herkkua luvassa niin ruoan kuin oluenkin muodossa.
Plevnassa on 10.10. alkaen tarjolla todellista herkkua katajaiselle kansalle. Panimomestari Sam Viitaniemi on nimittäin jälleen valmistanut Aleksis Kiven päiväksi ehtaa Unto Sahtia.
Panimoravintola Plevna tarjoaa asiakkailleen tänä vuonna mielenkiintoisia muistoja menneisyydestä niin keittiön kuin panimonkin puolelta. Ravintola täyttää tänä vuonna kunnioitettavat 20 vuotta. Se on saanut Plevnan väen muistelemaan ravintolatoiminnan alkutaivalta ja toisaalta innoittanut hemmottelemaan asiakkaita tiuhaan vaihtuvilla kausioluilla. Mukana on niin suosittuja vanhoja tuttuja kuin aivan uusiakin oluita.
Päivitetty 12.3.2014 Panimoravintola Plevna tarjoaa asiakkailleen joka kuukausi mielenkiintoisia muistoja menneisyydestä niin keittiön kuin panimonkin puolelta. Ravintola täyttää tänä vuonna...
Pienpanimoalalla on yhteen hiileen puhaltamisen aika ja tästä mainio todiste on kokeneiden paniPienpanimoalalla on yhteen hiileen puhaltamisen aika! Tästä mainiona todisteena ovat kokeneiden panimomestareiden panimovierailut toistensa ravintoloihin.
20-vuotisjuhlavuotensa startannut Panimoravintola Plevna on huikeassa nousukiidossa. Viime vuoden lopulla julkaistu voimakas imperial stout -olut Siperia oli mahtava loppuhuipennus pienpanimon menestykselliseen vuoteen.
Tampereella on jälleen mittava valikoima omatuontioluita ja -viinejä. Gastropub Tuulensuun oluthyllyt ja viinivarastot notkuvat laadukkaista omatuontituotteista. Tällä kertaa gastropub-ravintoloitsijoiden matka vei ensin Berliiniin ja sieltä Dresdenin lähelle Sachsenin laatuviinialueelle, joka sijaitsee liki Puolan rajaa.
Keskiajalla olut oli yksi arjen keskeisistä ravintoaineista ja sitä kului jopa 1,5 litraa päivässä.
Viini on totuttu valitsemaan ruokaan sopivaksi, mutta edelleen oluen kohdalla moni tukeutuu tuttuun ja turvalliseen unohtaen ruoan makusävyt.
Ohranjyvä on muokannut listansa kesäiseen kuosiin. Suvilistalla on paitsi perinteisiä suomalaisia annoksia myös eksoottisempi tulokas, kanakepappi.
Tampereella on kaksi olutravintolaa, jotka ovat jo vuosia tuoneet omatuontioluita Tampereelle.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä