MAINOS
Koti TEEMANA Bertha

TEEMANA: Bertha

Mitä tapahtuu, kun supersommelierit saapuvat Berthaan ja lyövät viisaat viinimieliset päänsä yhteen Berthan omien juomataitureiden kanssa? Se nähdään ja...
White Guide Nordic esittelee jo kolmatta kertaa pohjolan parhaat ravintolat. Mukana oppaassa on 325 ravintolaa eri puolilta Pohjoismaita, kaikista Baltian...
Helsinki-Vantaan lentoaseman tasokas Fly Inn avaa uudistuneena 17. joulukuuta. Tamperelainen Ravinteli Bertha on kutsuttu tuomaan omat makunsa maailmanmatkaajien maisteltaviksi...
Mitä jos ravintolassa tarjoilijan kertoessa annoksesi raaka-aineiden alkuperästä hän sanoisikin "...ja isomaksaruoho saapuu suoraan takapihaltamme." Ravinteli Berthassa se on...
White Guide Nordic esittelee jälleen pohjolan parhaat ravintolat. Mukana oppaassa on 300 ravintolaa eri puolilta Pohjoismaita ja Vironkin puolelta....
Pontevat Berthan pojat palaavat juurilleen! Ravintoloitsijat Mika Roito, Pekka Salmela ja sommelier Pasi Mamia hätistävät muut berthalaiset kesälomalle ja pistävät parin viikon ajaksi pystyyn väliaikaisravintelin, jossa tarjotaan perus-Berthaa ronskimpaa ruokaa, oivallisia oluita ja mahdollisuus päästä itse köökkiin kokkaamaan.
Samppanja-asiantuntija ja viinikirjoittaja MW Essi Avellan siemailee viinejä työkseen ja ruokailee usein ravintoloissa jo ihan omaa ammattitaitoaan ylläpitääkseen ja...
Berthassa kasvissyöjät ovat tasaveroisessa annosasemassa lihaisten herkkujen nauttijoihin nähden. Kasvisruokaahan on ollut aivan alusta asti, täyspitkä kasvismenukin lanseerattiin viime keväänä. Vaan nytpä on tehty epäilemättä koko maan mittakaavassa melkoinen harppaus: 6 ruokalajin vegaanimenu on taituroitu tarjolle. Vieläpä vegaanisine viineineen päivineen.
Pontevat Berthan pojat palaavat juurilleen! Ravintoloitsijat Mika Roito, Pekka Salmela ja sommelier Pasi Mamia hätistävät muut berthalaiset kesälomalle ja pistävät parin viikon ajaksi pystyyn väliaikaisravintelin, jossa tarjotaan perus-Berthaa ronskimpaa ruokaa, oivallisia oluita ja mahdollisuus päästä itse köökkiin kokkaamaan.
Ravinteli Bertha uudistaa viikonlopun makukarttaansa. Ennen berthalaisten kesälaitumille kirmaamista ravintolassa on viikonloppuisin tarjolla ainoastaan neljän ja kuuden ruokalajin menua.
Suomen suurin gourmetruoka- ja viinifestivaali tykittää makuhermoja jälleen! 11.–14. kesäkuuta Helsingin Kansalaispuiston valtaavat patoineen, kattiloineen ja keittiömestareineen 10 ravintolaa, seitsemän niistä uusia tulokkaita tapahtumassa.
Lonely Planet on julkaissut nettisivuillaan listauksen niistä suomalaisravintoloista, joita se suosittelee. Matkakirjajätin Restaurants in Finland -sivun ensimmäisessä näkymässä on 16 ravintolan katras, jossa komeilee mm. Gastropub Tuulensuu. Alempaa listalta löytyy muitakin tamperelaisravintoloita.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä