Yleisön pyynnöstä Purebite tarjoilee nyt sunnuntaisin brunssilautasta, jolle on koostettu herkkupaloja ravintolan ruokatarjonnasta.
Izakaya Nomun lounas on vihdoin alkanut! Päivittäin vaihtuvat aasialaistyyliset ruoka-annokset antavat kokkien luovuuden kukkia ja ovat piristävä uutuus niin asiakkaille kuin nomulaisillekin.
Purebiten päivän spesiaaleista suosituimmiksi ovat nousseet wok-annokset. Ravintolan väki päätti vastata huutoon luomalla erillisen wok-listan, jonka annoksia saa arkipäivisin lounasajasta iltaan saakka.
Tampere on nyt saanut oman japanilaisen gastropubinsa, Izakaya Nomun. Kyttälän ravintolakaupunginosa sähköistyi entisestään tyylikkäästä tulokkaasta, joka houkuttaa poikkeamaan vaikkapa after work -lasilliselle ja pikku purtavalle ennen kotiutumista. Tai istumaan iltaa kaveriporukalla pikkuisia kulhoruokia ja grillattuja makupaloja napsien.
4 Vuodenajan 4 Delin hodaribaarissa pääsee nyt haukkailemaan kunnon äijäaamiaista hot dogin muodossa. Keittiö- ja makkaramestari Darren Elmhirst tuikkaa sämpylöiden syleilyyn omatekoista makkaraa, pekonia, portobellosientä ja täydellisesti paistettua kananmunaa. Pitää miehen ja naisen tiellä!
Keväällä Koskikeskusta vastapäätä avattu Purebite viettää 15.-21.9.2014 ribbs-viikkoja. Salaattipainotteinen ravintola ei siis todellakaan kaihda myöskään lihaisaa purtavaa.
Meksikolainen Barmacia muuttuu beaujolais nouveau -teemaiseksi pop up -ravintolaksi torstaina 20.11.2014, kun Ravintola Vain ja AOC51 valtaavat baaritiskin ja keittiön.
Kattila on nyt avannut ovensa ja kasariensa kannet. Bistro yhdistää niin sisustuksessaan kuin ruoissaankin modernia ja perinteistä.
Hot potit käyvät kuumina Purebitessa lauantaisin. Herkuttelu aloitellaan buffet-muotoisena, jolloin pääsee maistelemaan hot pot -makuja laajalla skaalalla.
Johan tätä kerittiin odotellakin! 4 Vuodenaikaa on avannut ravintolan vieressä toimivan 4Delin kylkeen hodaribaarin. Grillissä paistuvat raakamakkarat pyöräytetään sämpylän väliin emmeineen, kyytipojaksi saa huurteisen hanaoluen.
Kylmää juomaa kannella tapastellen tai risteily maisemia fiilistellen ja pitemmästi ruokaillen. Gastrolaivan ruoka on kikkailematon oodi paikallisille raaka-aineille, jotka saapuvat Gastrolaivan kapyysiin lähituottajilta, Kauppahallista ja toreilta. Meininki, se on Mansesta.
Pikkubistro Kattila on kohahduttanut Tampereen ravintolakenttää jo ennen avaamistaan. Viimeisen päälle suunnitellun bistron ja syksyllä avattavan kokkikoulun takana on kansainvälinen ja ammattitaitoinen tiimi, joka tahtoo tehdä maukasta ja laadukasta hyvän olon ruokaa luonnonmukaisista raaka-aineista.