kokoushotelli-helsinki-rantasipiRantasipi Airport Hotel & Congress Center valittiin vuoden kokoushotelliksi nyt jo kolmannen kerran peräkkäin. Vuoden kokoushotellin valitsee vuosittain koulutus- ja konsultointiyritys Mercuri International Oy. Valinnassa korostettiin Rantasipi Airport Hotel & Congress Centerin ammattitaitoista kokous- ja myyntipalvelun henkilöstöä, joiden palveluhalukkuus ja oma-aloitteisuus ovat huippuluokkaa.

Modernilla tavalla sisustettu Rantasipi Airportin valtteja ovat valoisat ja muunneltavat tilat ja tietysti nykyaikainen kokoustekniikka. Kokoushotellin keskeinen sijainti lentokentän läheisyydessä on iso etu erityisesti kansainvälisissä, mutta myös valtakunnallisissa kokouksissa.

Myös ruuan laatu ja aterioinnin sujuvuus keräsivät kehuja. Mercuri International Oy on valinnut vuoden parhaan kokoushotellin vuodesta 1986 lähtien.

”Rantasipi Airport Hotel & Congress Center pystyy tarjoamaan tilaisuuksiemme kannalta toimivimman kokonaisuuden. Voimme luottaa siihen, että palvelu, tilat ja tekniikka toimivat laadukkaasti ja tukevat tilaisuuksiemme onnistumista. Tärkeä asia on myös aamusta iltaan kokous- ja koulutuspäivän kruunaavat makuelämykset”, sanoo Mercuri International Oy:n toimitusjohtaja Peter Kietz.

Vuoden kokoushotellin valinta perustuu Mercurin kouluttajilta ja tilaisuuksiin osallistuneilta asiakkailta saatuun palautteeseen. Mercuri kerää jokaisen koulutus- ja valmennustilaisuuden jälkeen tiedot koulutuspaikan tasosta ja toiminnasta.

”Mercurin kunniamaininta on tunnustus hotellin osaavalle johdolle ja henkilökunnalle. Arvostamme kunniamainintaa erittäin korkealle, sillä sen antavat ammattilaiset, joilla on valtakunnallisestikin laajin ja monimuotoisin asiakaskokemustausta kokoushotelleista”, toteaa Restel Oy:n toimialajohtaja Jari Laine.

Restel Oy:n aluejohtaja Enrico Battilanan mukaan Rantasipi Airport Hotel & Congress Centerin palvelussa korostuu yksilöllisyys. ”Herkkyys ja nöyryys asiakkaan kohtaamisessa, mutta samalla myös ylpeys oman tuotteen ja oman ammattitaidon antamista mahdollisuuksista ilahduttaa asiakasta, on koko toimintamme ydin”, painottaa Battilana. ”Kunniamaininnan saaminen kolmantena vuotena peräkkäin kertoo, että asioita on tehty edelleen oikein”, jatkaa Battilana.

Rantasipi Airport Hotel & Congress Center tarjoaa useita kymmeniä valoisia ja toimivia kokoustiloja, joista suurimpaan mahtuu yli 600 henkilöä. Rantasipi Airport Hotel & Congress Center sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Vantaan Aviapoliksessa.

Mercuri International Oy valitsi vuoden parhaan kokoushotellin nyt 28. kerran. Kunniamaininnasta kilvoittelee vuosittain liki 30 Mercurin käyttämää kokous- ja kongressihotellia. Sen valmennustilaisuuksiin osallistuu vuosittain noin 25 000 henkilöä.