Kuvituskuva: Lifestyle Media Oy
Kuvituskuva: Lifestyle Media Oy

Kaupungin keskipisteessä huvitellaan jälleen – Helsingin yöelämä Kampissa saa uuden kansainväliset mittapuut täyttävän yökerhon, kun maaliskuussa avataan jättimäinen Capital Club & Bar.

– Pääkaupungissamme on ollut jo pitkään selkeä tilaus suurelle, monipuoliselle yökerholle, joka palvelee 21-45 -vuotiaita asiakkaita. Pienistä yksityiskohdista suunniteltu ja huolella toteutettu kokonaisuus palvelee kaikkia asiakkaitamme, myös seurueita ja suurempia ryhmiäkin”, kertoo Capital Club & Barista vastaava Tuula ”Tupu” Kukkonen.

– Capital Club & Barissa olemme ylpeitä suomalaisuudestamme. Tämän päivän tanssimusiikin lisäksi maustoimme yökerhoa kahdella baarityyppisellä osastolla, joissa seurustellakseen ystävien kanssa ei tarvitse huutaa. Toki baariosastot ovat myös erittäin viihteellisiä, joissa pop-sekä rock-genret on hyvinkin edustettuina. Tämän lisäksi poimimme maailmalta parhaat palat arjen luksuksen tuottamiseksi asiakkaille, kuten tuotteet, ammattitaidon, pöytävaraukset ja pöytämyynnin.

Näiden lisäksi tarjoamme mm. guest- ja pöytävarausasiakkaille oman sisäänkäynnin. Lisäksi pöytävarausalueemme loosseista löytyy omat tanssialueet, joten isotkin seurueet saavat helposti yhtenäisen kiintopisteen illanvietolleen.

– Asiakkaamme lähtevät yöhön yhä useammin seurueissa. Ongelmana on usein se, että ryhmät hajoavat tahtomattaan ja suurin osa illasta menee kavereita tai ryhmälle yhteistä illanviettotilaa etsien. Tämän olemme ottaneet huomioon suunnittelussa, kertoo Kukkonen.

Amfiteatterin muotoon rakennettu pääsali antaa mahdollisuuden myös isompiin, jopa 1000 hengen tilaisuuksiin. Capital Club & Barin sisältä löytyy myös yksityiskäyttöön varattavissa oleva oma ravintolakokonaisuus vaikka koko illaksi. Juomatuotevalikoimassa on huomioitu vuoden 2015 trendit.

Maamme suurin yöelämän kokonaisuus, Capital Club & Bar palvelee maaliskuun avajaisten jälkeen asiakkaita vuoden jokaisella viikolla, perjantaista sunnuntaihin klo 22-04. Muina aikoina Capital Club & Bar on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin ja erilaisiin tapahtumiin.